facebook_pixelPollengatan 6 Skåne län, Ängelholm - hitta.se

Pollengatan 6

262 54 Ängelholm, Ängelholm Skåne län

Adress i Södra Utmarken i Ängelholm i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Pollengatan 6.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1987

Fastigheten på Pollengatan 6 är ett flerfamiljshus byggt 1987.

Bolån i Ängelholm - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ängelholm. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Ängelholm

Tomten är ca 15856 kvadratmeter

Tomten, SÅNGLÄRKAN 1, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SÅNGLÄRKAN 1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Södra Utmarken

Människorna i Södra Utmarken

Människorna i Södra Utmarken

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Södra Utmarken bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 39 år, vilket är lägre än medelåldern i Ängelholms kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (18%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 45% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 51%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 918 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 482 700 kronor i lån.

-19%

Här i Ängelholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Pollengatan 6 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,24% (-1,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,172% (-2,00)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,2% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 25% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+25%

Bilägande

Man kör gärna Peugeot och Fiat i området.

Peugeot
Fiat

Bostadsmarknaden i Södra Utmarken

i Södra Utmarken pågår och planeras det för 38 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 4 objekt till salu i Villan

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Pollengatan. Snitthyran är 5 870 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

357 meter från adressen ligger Vantens Fritidshem.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (192 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (60 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Södra Utmarken

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat lördagen den 21 november kl 01:09

Brand i lägenhet, Sandvångsgatan.

Larm inkommer om en brand i en lägenhet i ett flerfamiljshus. Lägenheten ska vara belägen på andra våningen. Polis, räddningstjänst och ambulans kör till platsen. En person befinner sig i lägenheten. Räddningstjänsten bryter upp dörren. Uppdatering: En skadad person är anträffad. Uppdatering: Branden är släckt. Den skadade mannen förs med ambulans till sjukhus. Polis kommer att eskortera ambulansen. Uppdatering : Platsen är avspärrad och mannen konstateras vaken och talbar på sjukhuset. I övrigt är hans skadeläge oklart. Det är även oklart hur branden har uppstått. Uppdatering: Kl 14:33 hävs avspärrningen. En anmälan kommer upprättas om mordbrand.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 20 november kl 06:56

Två personbilar i olycka, väg 112, Strövelstorp.

Två personbilar är inblandade i en olycka på väg 112 norr om Strövelstorp. Det skall vara väldigt halt på platsen. Vägen stängs av helt för trafik. Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till platsen.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 11:52

Personbil i olycka, E6.

Larm inkommer om en singelolycka på E6 i norrgående riktning, i höjd med trafikplats Höja. En personbil har kört in i mitträcket. Två personer har färdats i bilen och de uppges vara oskadda. Polis, räddningstjänst och ambulans kör till platsen. Uppdatering: Det är väldigt halt på vägarna i området.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
100%
SverigeSödra Utmarken

Brott jämfört med riket