facebook_pixelGaleasvägen 11 Skåne län, Åhus - hitta.se
Hitta.se

Galeasvägen 11

296 37 Åhus, Kristianstad Skåne län

En villa byggd 1975

På adressen finns en villa byggd 1975. Huset är 117 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Åhus.

Värderingen är 23 504 kr/m²

Villan på Galeasvägen 11 värderas till ca 2 750 000 kr (23 504 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 750 000 kr

Bolån i Åhus - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Åhus. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Åhus

Tomten är ca 1026 kvadratmeter

Tomten, RELINGEN 3, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten RELINGEN 3 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Åhus

Människorna i Åhus

Människorna i Åhus

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Åhus bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 57 år, vilket är högre än medelåldern i Kristianstads kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (44%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 33% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 072 kr, vilket är 26% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 686 299 kronor i lån.

-26%

Här i Kristianstad betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Galeasvägen 11 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,46% (-0,19)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,392% (-0,78)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 30,5% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 56% fler röster än riksgenomsnittet.

L+56%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 121 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 56 objekt till salu i Åhus - Vattentornet

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 670 meter från adressen ligger Jollens förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Coop Konsum Åhus på Järnvägsgatan 5.

Lockas man av restaurangbesök finns Drive-In Grillen i Åhus och Spice of Åhus i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 13 minuters gångväg (1390 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (115 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Wellness Studio Åhus, nio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Åhus

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 14 maj kl 01:15

Norra Åsum. Kollision mellan personbil och motorcykel.

En motorcykel och en personbil kolliderar i korsningen Gamla Slättängsvägen/Åsumvägen, utanför Norra Åsum. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till platsen. Enligt initial uppgift har motorcyklisten voltat och kört omkull. Det är just nu inte känt om någon person är skadad.

Räddningsinsats

Rapporterat lördagen den 8 maj kl 03:56

Vält lyftkran, Tosteberga.

En lyftkran har vält över ett hus i Tosteberga. Enligt de inledande uppgiftrena ska ingen person ha befunnit sig i huset när lyftkranen välte. Ärendet hanteras inledningsvis som en räddningsinsats där räddningstjänsten leder arbetet. Polis är på väg till platsen för att vara behjälplig i räddningstjänstens arbete. Uppdatering: Händelsen hanteras som en arbetsplatsolycka och kommer att utredas av polis. Ingen person uppges ha kommit till skada i samband med olyckan.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 5 maj kl 06:19

A-traktor som voltat, Gärds köpinge

Samtal inkommer om en a-traktor som har voltat. Polis, räddningstjänst och ambulans arbetar på platsen. Det finns inga uppgifter om skadeläget. Två personer ska ha befunnit sig i fordonet. Uppdatering: Tre personer har befunnit sig i fordonet. Minst två av dessa är avförda med ambulans. Bärgare är beställd.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
437%
SverigeÅhus

Brott jämfört med riket