facebook_pixelOrmastorpsgatan 34A Skåne Län, Åstorp - hitta.se
Hitta.se

Ormastorpsgatan 34A

265 35 Åstorp, Åstorp Skåne Län

Adress i Björnekulla i Åstorp i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ormastorpsgatan 34A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1964

Fastigheten på Ormastorpsgatan 34A är ett flerfamiljshus byggt 1964.

Bolån i Åstorp - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Åstorp. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Åstorp

Boendemiljön i Björnekulla

Människorna i Björnekulla

Människorna i Björnekulla

Medelinkomsttagarfamiljer i småhus i eftertraktade områden i små- och medelstora städer

I Björnekulla bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 35 år, vilket är lägre än medelåldern i Åstorps kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (18%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 12% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 25% har endast grundskoleutbildning. 13% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 44%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 11 076 kr, vilket är 59% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 404 573 kronor i lån.

-59%

Här i Åstorp betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Ormastorpsgatan 34A gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,9 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,29% (-1,36)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,222% (-1,95)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 36,5% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 108% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+108%

Bostadsmarknaden i Björnekulla

i Björnekulla pågår och planeras det för 0 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 15 objekt till salu i Åstorp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 534 meter från adressen ligger Kyrktuppen Förskola Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Kvantum Oj på Trädgårdsgatan 40.

Lockas man av restaurangbesök finns Checkpoint Sweden E4 och Systrarna Buffé i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (1014 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Perslund, ligger ca fyra minuters gångväg (453 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskvård Åstorp, elva minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Björnekulla

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Arbetsplatsolycka

Rapporterat måndagen den 19 april kl 09:57

Larm om arbetsplatsolycka

Polis och ambulans larmas till en maskinindustri utanför Östra Ljungby med anledning av en arbetsplatsolycka. En man uppges ha skadat sig i samband med att han arbetat på platsen. 10.34 Den drabbade, en man i 60-års åldern, är förd till sjukhus med ambulans. Polis har varit på plats för att hålla förhör med eventuella vittnen samt dokumentera platsen. En anmälan om vållande till kroppsskada i samband med arbetsolycka upprättas.

Brand

Rapporterat torsdagen den 15 april kl 01:52

Brand vid Bankgatan i Bjuv.

Polis och räddningstjänst är på väg till platsen. Enligt initiala uppgifter ska det brinna i gräset vid utegymmet. 13.51 Branden är släckt, det har brunnit i ett mindre buskage och en mindre gräsyta.

Stöld

Rapporterat torsdagen den 8 april kl 07:07

Stöld från lastbil, Erikslund.

En lastbilschaufför ringer till polisen och berättar att någon brutit sig in i hans släp och tillgripit sprit då lastbilen stod parkerad på en lastbilsparkering i Erikslund. Polis skickas till platsen för ytterligare informationsinhämtning och anmälningsupptagning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
8%
SverigeBjörnekulla

Brott jämfört med riket