facebook_pixelRågångsvägen 1A Skåne län, Arlöv - hitta.se
Hitta.se

Rågångsvägen 1A

232 34 Arlöv, Burlöv Skåne län

Adress i Arlöv i Arlöv i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Rågångsvägen 1A.

Hitta hit

Ett kedjehus byggt 1947

På adressen finns ett kedjehus byggt 1947. Huset är 64 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Arlöv.

Bolån i Arlöv - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Arlöv. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Arlöv

Tomten är ca 512 kvadratmeter

Tomten, ARLÖV 20:100, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ARLÖV 20:100 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Arlöv

Människorna i Arlöv

Människorna i Arlöv

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I Arlöv bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Burlövs kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (37%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 31% har gymnasieutbildning och 19% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 46%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 132 kr, vilket är 30% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 031 938 kronor i lån.

-30%

Här i Burlöv betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Rågångsvägen 1A gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,09% (-1,56)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,022% (-2,15)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 45,8% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 62% fler röster än riksgenomsnittet.

S+62%

Bostadsmarknaden i Arlöv

i Arlöv pågår och planeras det för 87 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 83 objekt till salu i Arlöv

Just nu finns det 13 hyreslägenheter att byta till i närheten av Rågångsvägen. Snitthyran är 7 198 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

265 meter från adressen ligger Prästkragens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Forum på Kronetorpsvägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Espresso House och Via Piazza i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1123 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Svenshögsparken, ligger ca en minuts gångväg (189 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, två minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Arlöv

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat torsdagen den 17 juni kl 06:55

Flera bilar skadade i brand på Zenithgatan.

Polis och räddningstjänst skickades till Zenithgatan efter ett larm om en brand. På plats konstaterades att det var flera bilar som brann och räddningstjänsten påbörjade släckningsarbetet. Tre bilar är utbrända efter branden och ytterligare tre bilar har fått brandskador.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 16 juni kl 09:19

Olycka mellan personbil och cyklist, Slussgatan.

Larm inkommer om en olycka mellan en personbil och en cyklist. Polis och ambulans är på väg till platsen. Uppdatering: Cyklisten, en 19-årig man, förs med ambulans till sjukhus. Polisen har ingen närmare information om skadeläget. Föraren av personbilen är identifierad. Olyckan kommer att utredas.

Brand

Rapporterat tisdagen den 15 juni kl 03:53

Centrum. Brand i flerfamiljshus.

Polisen är på plats Södra Promenaden tillsammans med räddningstjänst och ambulanssjukvård med anledning av en brand i flerfamiljhus. Renovering av fastigheten pågår och i samband med detta tros branden uppstått. Brandens omfattning är just nu okänd för Polisen, för information i denna del hänvisas till räddningstjänsten. Våningsplan fem och sex är evakuerade av polis. Ingen person är skadad. Gatorna i anslutning till aktuell fastigheten är avspärrade. Uppdatering kl. 23.01: Anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
11%
SverigeArlöv

Brott jämfört med riket