facebook_pixelRusthållarevägen 4 Skåne län, Arlöv - hitta.se
Hitta.se

Rusthållarevägen 4

232 34 Arlöv, Burlöv Skåne län

Adress i Arlöv i Arlöv i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Rusthållarevägen 4.

Hitta hit

En villa byggd 1951

På adressen finns en villa byggd 1951. Huset är 85 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Arlöv.

Värderingen är 25 913 kr/m²

Villan på Rusthållarevägen 4 värderas till ca 4 820 000 kr (25 913 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

4 820 000 kr

Bolån i Arlöv - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Arlöv. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Arlöv

Tomten är ca 898 kvadratmeter

Tomten, ARLÖV 20:37, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ARLÖV 20:37 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Arlöv

Boendemiljön i Arlöv

Området kring Rusthållarevägen 4 består till 24% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet.

Boendemiljön i Arlöv

En drönarbild över Arlöv

En drönare har flugit över Arlöv och tagit en bild med 360° helikopterperspektiv.

Se Arlöv från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Burlövs distrikt
Kronetorps mölla
Arlövs kyrka
Burlöv center

Människorna i Arlöv

Människorna i Arlöv

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Arlöv bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Burlövs kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (32%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 20% har endast grundskoleutbildning. 16% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 47%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 029 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 337 285 kronor i lån.

-19%

Här i Burlöv betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Rusthållarevägen 4 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,09% (-1,56)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,022% (-2,15)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,1% av rösterna.

Bostadsmarknaden i Arlöv

i Arlöv pågår och planeras det för 118 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 84 objekt till salu i Arlöv

Just nu finns det 21 hyreslägenheter att byta till i närheten av Rusthållarevägen. Snitthyran är 7 006 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

235 meter från adressen ligger Prästkragens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Forum på Kronetorpsvägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Via Piazza och Espresso House i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (989 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Svenshögsparken, ligger ca tre minuters gångväg (399 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, tre minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Arlöv

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Övrigt

Rapporterat söndagen den 9 maj kl 08:01

Ung man körde med blåljus på biltaket, anmälan om föregivande av allmön ställning upprättas.

Polispatrull är i höjd med Trafikplats Lund Södra när dom ser en personbil som en blåljusanordning på taket. Eftersom att bilens övriga utseende inte är likt något utav polisens fordon så kör polispatrullen samma väg som den aktuella bilen med syfta att genomföra kontroll. Polispatrullen får kort därpå syn och stopp på den aktuella bilen på Resedavägen i Åkarp, blåljusen på taket är vid det tillfället avstängda. Föraren är ej polis och kör inte heller någon annan form av utryckning inom akutverksamhet. han blir därför misstänkt för föregivande av allmän ställning. Anmälan upprättas. Den misstänkte är en man född -02.

Olaga hot

Rapporterat söndagen den 9 maj kl 07:30

Grovt olaga hot, Arlöv.

En man och en kvinna i 20-års åldern larmar polisens ledningscentral med anledning av att dom fått ett skjutvapenliknande föremål riktat mot sig. Dom drabbade satt i sin bil när det hände och körde från platsen innan polis larmades. Gärningspersonen uppges ha varit en ung man som stått vid korsningen Lundavägen/Dalbyvägen och riktat föremålet mot dom när dom satt i bilen. Gärningspersonen beskrivs ha varit en man/pojke som var mörkt klädd, och han var i sällskap med en annan man/pojke med ljusare byxor i träningsmodell och mörk överdel. Dom drabbade körde från platsen och polis larmades sedan. Ett stort antal resurser har sökt av området, inget vapen och ingen misstänkt anträffad. En anmälan om grovt olaga hot upprättas.

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 1 maj kl 06:19

Personbil i olycka, Lommavägen/Västkustvägen.

En personbil har kört in i ett träd och därefter ner i diket i rondellen på Lommavägen/Västkustvägen. Föraren uppges vara ute ur fordonet. Polis, räddningstjänst och ambulans kör till platsen. Uppdatering 18.29: Bilen ska bärgas från platsen. Uppdatering 19.13: Inga personskador och ingen misstanke om brott. Polis är klara på platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
11%
SverigeArlöv

Brott jämfört med riket