facebook_pixelNissebovägen 10 Skåne Län, Asmundtorp - hitta.se
Hitta.se

Nissebovägen 10

261 75 Asmundtorp, Landskrona Skåne Län

Adress i Asmundtorp i Asmundtorp i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Nissebovägen 10.

Hitta hit

En villa byggd 1966

På adressen finns en villa byggd 1966. Huset är 116 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Asmundtorp.

Bolån i Asmundtorp - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Asmundtorp. Genomsnittlig ränta föregående månad (feb 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,24%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,25% (feb 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,24% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 310 517 kronor och den första avbetalningen är 2 700 kronor.
Bolån i Asmundtorp

Tomten är ca 755 kvadratmeter

Tomten, ASMUNDTORP 1:222, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ASMUNDTORP 1:222 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Asmundtorp

Människorna i Asmundtorp

Människorna i Asmundtorp

Äldre medelinkomsttagarfamiljer med äldre barn eller utflugna barn i villaförorter

I Asmundtorp bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Landskronas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (18%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, hårvård, heminredning, modenyheter, skönhetsvård, fotboll, energisparande, styrketräning, besöka sportevenemang och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 31% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 17% har endast grundskoleutbildning. 41% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 615 kr, vilket är 2% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 437 594 kronor i lån.

+2%

Här i Landskrona betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Nissebovägen 10 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,24% (-1,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,172% (-2,00)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 33,5% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 91% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+91%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 75 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 53 objekt till salu i Nissebo

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

3 793 meter från adressen ligger Kvarnliden Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (836 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (66 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Asmundtorp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat lördagen den 10 april kl 03:41

E6, i höjd med trafikplats Landskrona Södra. En personbil har voltat.

En personbil voltar på E6 strax innan trafikplats Landskrona Södra, södergående körbana. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till platsen. Det är just nu okänt om någon person är fysiskt skadad. Det är delvis avstängt i båda färdriktningarna. Uppdatering kl. 16.00: Personbilens förare, som var ensam i fordonet vid olyckstillfället, är förd till sjukhus med ambulans. Förarens skadeläge är för Polisen okänt. Bärgare är beställd till personbilen.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 5 april kl 02:25

Trafikolycka på Österleden.

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård är på väg till olycksplatsen. Initialt är det två personbilar som har krockat i nordlig riktning. Oklart skade- och trafikläge. 14:34 Fyra bilar och totalt 5 personer är inblandade i olyckan, en person blir undersökt av ambulanssjukvårdare. Vägen är helt avstängd under arbetet.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 31 mars kl 04:33

E6, i höjd med Häljarp. Kollision mellan sex fordon.

Sex bilar kolliderar på E6 i höjd med Häljarp, norrgående körbana. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till platsen. Tolv personer involveras i olyckan, det är just nu okänt om någon är fysiskt skadad. Det är begränsad framkomlighet även i södergående körbana. Uppdatering kl. 16.47: Två personer är förda till sjukhus med ambulans. Polisen har ingen uppgift om personernas skadeläge. Bärgare är beställd till fyra fordon. Trafiken leds om vid trafikplats Lundåkra. Uppdatering kl. 17.12: Polisens regionledningscentral får flera samtal om att trafikanter, i rådande köbildning, vänder på motorvägen och kör mot färdriktningen - en manöver som riskerar leda till ytterligare trafikolyckor.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
197%
SverigeAsmundtorp

Brott jämfört med riket