facebook_pixelToftavägen 24A Skåne Län, Asmundtorp - hitta.se
Hitta.se

Toftavägen 24A

261 75 Asmundtorp, Landskrona Skåne Län

Adress i Asmundtorp i Asmundtorp i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Toftavägen 24A.

Hitta hit

En villa byggd 1906

På adressen finns en villa byggd 1906. Huset är 252 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Asmundtorp.

Bolån i Asmundtorp - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Asmundtorp. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Asmundtorp

Tomten är ca 4566 kvadratmeter

Tomten, ASMUNDTORP 1:57, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ASMUNDTORP 1:57 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Asmundtorp

Människorna i Asmundtorp

Människorna i Asmundtorp

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Asmundtorp bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Landskronas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (34%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 39% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 080 kr, vilket är 4% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 488 031 kronor i lån.

-4%

Här i Landskrona betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Toftavägen 24A gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,24% (-1,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,172% (-2,00)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 33,5% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 91% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+91%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 75 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 66 objekt till salu i Asmundtorp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

3 701 meter från adressen ligger Kvarnliden Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (928 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (32 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Asmundtorp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld

Rapporterat tisdagen den 4 maj kl 07:07

Stöld från bild, Assmundtorp

Samtal inkommer gällande en pågående stöld från bil. Inringarne misstänker att det kan röra sig om stöld av katalysatorer. Inringaren ser hur två personer lämnar platsen. Polis anländer till platsen och kan efter en kort stund gripa två personer misstänkta för stöld från bil.

Misshandel, grov

Rapporterat fredagen den 23 april kl 08:59

Silvergården. Man anträffas utomhus med stickskador.

En man anträffas med stickskador utomhus på Silvergården. Polis och ambulanssjukvård skickas till adressen. Den skadade, en man i 20-årsåldern, är förd till sjukhus med ambulans. Polisen har just nu ingen uppgift att lämna om mannens skadeläge. Ingen är i nuläget gripen. Uppdatering kl. 21.20: Polisen inleder inom kort så kallad digital dörrknackning i området. Detta innebär att personer i området rings upp i syfte att fånga upp eventuella iakttagelser. Uppdatering kl. 21.58: Mannens skador bedöms av sjukvården vara ”allvarliga”. Se mer länk till Region Skånes skadelägesinformation. Brottsrubriceringen är ännu ej preciserad. Uppdatering kl. 23.15: Anmälan om försök till mord är upprättad.

Skottlossning

Rapporterat fredagen den 23 april kl 08:15

Rönnebergsgatan. Flera samtal om höga smällar visar sig vara skottlossning.

Polisens regionledningscentral får flera samtal om höga smällar från Rönnebergsgatan. Polis och ambulanssjukvård skickas till adressen. En person är anträffad med skottskada och har befunnit sig i eller i anslutning till en personbil vid skottlossningen. Polisen har just nu ingen uppgift att lämna om personens skadeläge. Polisen söker efter en eller flera gärningspersoner. Det finns olika uppgifter om hur gärningsperson eller gärningspersoner lämnat brottsplatsen, dels springande och dels på moped eller motorcykel. Polisen har spärrat av flera platser i utredningssyfte. Uppdatering kl. 20.15: Personen med skottskada är förd till sjukhus med ambulans. Uppdatering kl. 21.16: Polisen utför så kallad dörrknackning, aktivt sökande efter eventuella vittnen, på adresser på och runt Rönnebergsgatan. Sökandet efter gärningsperson/gärningspersoner fortsätter, ingen är gripen. Uppdatering kl. 21.55: Mannen är i 20-årsåldern och hans skador bedöms av sjukvården vara ”lindriga”. Se mer länk till Region Skånes skadelägesinformation. Brottsrubriceringen är ännu ej preciserad. Uppdatering kl. 23.15: Anmälan om försök till mord är upprättad.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
197%
SverigeAsmundtorp

Brott jämfört med riket