facebook_pixelKöpmansgatan 103B Skåne län, Båstad - hitta.se
Hitta.se

Köpmansgatan 103B

269 32 Båstad, Båstad Skåne län

Adress i Malen i Båstad i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Köpmansgatan 103B.

Hitta hit

Bolån i Båstad - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Båstad. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Båstad

Boendemiljön i Malen

Boendemiljön i Malen

I området kring Köpmansgatan 103 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1970- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (32%).

Boendemiljön i Malen

Sex drönarbilder över Malen

En drönare har flugit över Malen och tagit sex bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Malen från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Märta Måås-Fjetterström Verkstaden för Svenska Mattor och Vävnader AB
Krassowska villan
Båstads kommun
Hotel Riviera

Människorna i Malen

Människorna i Malen

Pensionärer med medelinkomster i äldreboende

I Malen bor 61% kvinnor och 39% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är lägre än medelåldern i Båstads kommun (54år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (52%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 13% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 475 kr, vilket är 25% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 540 497 kronor i lån.

-25%

Här i Båstad betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Köpmansgatan 103B gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,23% (-1,42)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,162% (-2,01)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 30,3% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 53% fler röster än riksgenomsnittet.

M+53%

Bostadsmarknaden i Malen

i Malen pågår och planeras det för 57 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 65 objekt till salu i Centrum

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

493 meter från adressen ligger Päronbyn Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara elva minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Gamlegården på Köpmansgatan 15.

Lockas man av restaurangbesök finns Nybo Pensionat och Mr Teoh Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (171 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fyra minuters gångväg (409 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Hälsostudion i Båstad, sju minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Malen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 12:39

Föraren av en personbil har kört in i mitträcket på E6 i norrgående riktning i höjd med Skottorp. Inga uppgifter om skador. Halt på vägen.

Larm via SOS. Ambulans, räddningstjänst och polis på väg. Enligt uppgift ska det vara mycket halt på vägen. Uppdatering kl. 12:42 Varken polis eller räddningstjänst har kunnat lokalisera olyckan. Patrullen lämnar utan åtgärd.

Trafikolycka, singel

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 10:50

Lastbil kör i diket, E6 Hjärnarp.

En singelolycka inträffar i södergående körriktning på E6 där en lastbil kör i diket. Det är okänt om någon kommit till skada men olyckan kan orsaka störningar i trafiken.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 08:35

Ljungabolet. Kollision mellan två personbilar.

Två personbilar kolliderar på Nedre Västersjövägen i höjd med Ljungabolet. Det ena fordonet ligger på sidan. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till platsen. Fem personer är involverade i olyckan. Det är just nu okänt för Polisen om någon person är fysiskt skadad. Uppdatering kl. 21.25: En person är förd till sjukhus med ambulans. Skadeläget är för Polisen okänt. Bärgare är beställd till två fordon.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
22%
SverigeMalen

Brott jämfört med riket