facebook_pixelSvenstadsvägen 32 Skåne län, Båstad - hitta.se
Hitta.se

Svenstadsvägen 32

269 91 Båstad, Båstad Skåne län

Adress i Västra Karup i Båstad i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Svenstadsvägen 32.

Hitta hit

En villa byggd 1904

Fastigheten på Svenstadsvägen 32 är ett flerfamiljshus byggt 1904.

Bolån i Båstad - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Båstad. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Båstad

Tomten är ca 3124 kvadratmeter

Tomten, VÄSTRA KARUP 1:4, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten VÄSTRA KARUP 1:4 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Västra Karup

Boendemiljön i Västra Karup

Området kring Svenstadsvägen 32 består till 32% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och 1960-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Boarp, Västra Karups socken
Norrvikens trädgårdar
Båstads församling
Kattvik

Människorna i Västra Karup

Människorna i Västra Karup

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Västra Karup bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Båstads kommun (54 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (37%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 34% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 533 kr, vilket är 32% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 274 310 kronor i lån.

-32%

Här i Båstad betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Svenstadsvägen 32 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,23% (-1,42)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,162% (-2,01)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 26,0% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 110% fler röster än riksgenomsnittet.

C+110%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 36 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 34 objekt till salu i Boarp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

4 082 meter från adressen ligger Äppelbyn Förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Hembygdsparken i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (171 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fem minuters gångväg (557 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Västra Karup

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 12:39

Föraren av en personbil har kört in i mitträcket på E6 i norrgående riktning i höjd med Skottorp. Inga uppgifter om skador. Halt på vägen.

Larm via SOS. Ambulans, räddningstjänst och polis på väg. Enligt uppgift ska det vara mycket halt på vägen. Uppdatering kl. 12:42 Varken polis eller räddningstjänst har kunnat lokalisera olyckan. Patrullen lämnar utan åtgärd.

Trafikolycka, singel

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 10:50

Lastbil kör i diket, E6 Hjärnarp.

En singelolycka inträffar i södergående körriktning på E6 där en lastbil kör i diket. Det är okänt om någon kommit till skada men olyckan kan orsaka störningar i trafiken.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 08:35

Ljungabolet. Kollision mellan två personbilar.

Två personbilar kolliderar på Nedre Västersjövägen i höjd med Ljungabolet. Det ena fordonet ligger på sidan. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till platsen. Fem personer är involverade i olyckan. Det är just nu okänt för Polisen om någon person är fysiskt skadad. Uppdatering kl. 21.25: En person är förd till sjukhus med ambulans. Skadeläget är för Polisen okänt. Bärgare är beställd till två fordon.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
22%
SverigeVästra Karup

Brott jämfört med riket