facebook_pixelGöingevägen 26 Skåne Län, Bjärnum - hitta.se
Hitta.se

Göingevägen 26

282 63 Bjärnum, Hässleholm Skåne Län

Adress i Norra Åkarp i Bjärnum i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Göingevägen 26.

Hitta hit

En villa byggd 1921

På adressen finns en villa byggd 1921. Huset är 144 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Norra Åkarp.

Bolån i Bjärnum - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bjärnum. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Bjärnum

Tomten är ca 1130 kvadratmeter

Tomten, ORGELN 1, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ORGELN 1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Norra Åkarp

Människorna i Norra Åkarp

Människorna i Norra Åkarp

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Norra Åkarp bor 44% kvinnor och 56% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Hässleholms kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 17% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 51%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 871 kr, vilket är 8% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 322 393 kronor i lån.

-8%

Här i Hässleholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Göingevägen 26 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,3 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,96% (-0,69)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,892% (-1,28)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 34,6% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 98% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+98%

Bostadsmarknaden i Norra Åkarp

i Norra Åkarp pågår och planeras det för 12 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 7 objekt till salu i Bjärnum

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Olof Nils på Järnvägsgatan 2.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (271 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (30 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Athletic Gym Bjärnum, fyra minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Norra Åkarp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikhinder

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 04:33

Lastbilar sitter fast, RV21.

Flera lastbilar har kört fast på RV21 i Tyringe i höjd med Johan Åkermans gatan. Lastbilarna står i en backe och klarar inte av att köra upp. Det har bildats köer bakom lastbilarna, i nuläget är det cirka 50 fordon i kön.

Trafikhinder

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 04:03

Stora trafikproblem på RV23.

Det råder stora trafikproblem på RV23 i höjd med Hässleholm. Det är totalstopp i trafiken. Polisen har också stängt av trafiken på LV1902. Orsaken är att det är väldigt halt på vägarna i området. Uppdatering: Trafikanter i området uppmanas att köra mycket försiktigt. Flera lastbilar som är stillastående kan inte längre ha igång sina lysen, vilket kan leda till följdolyckor. På LV1902 har även ett träd trillat över vägen. Uppdatering: Det är flera kilometer långa köer söder om trafikplats Sandåkra. Flera lastbilar och personbilar ligger i diket längs med vägen. Inga personskador har rapporterats.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 07:05

Lastbil i diket, RV23.

Larm inkommer om en singelolycka i höjd med Tormestorp. En lastbil ska ha kört ner i diket. Olyckan har inträffat i södergående riktning. Chauffören ska vara oskadd. Polis och räddningstjänst skickas till platsen. Bärgningsarbetet väntas ta ett par timmar och under tiden släpps trafik på växelvis.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
155%
SverigeNorra Åkarp

Brott jämfört med riket