facebook_pixelIdrottsvägen 8 Skåne Län, Bjärred - hitta.se

Idrottsvägen 8

237 37 Bjärred, Lomma Skåne Län

Adress i Flädie i Bjärred i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Idrottsvägen 8.

Hitta hit

En villa byggd 1957

På adressen finns en villa byggd 1957. Huset är 135 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Flädie.

Bolån i Bjärred - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bjärred. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Bjärred

Tomten är ca 744 kvadratmeter

Tomten, BJÄRRED 31:7, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BJÄRRED 31:7 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Flädie

Boendemiljön i Flädie

Området kring Idrottsvägen 8 består till 29% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda kring millennieskiftet och 1970-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Bjersunds tegelbruk
Bjärreds saltsjöbads naturreservat
Bjärred
Bjärreds saltsjöbad

Människorna i Flädie

Människorna i Flädie

Barnfamiljer med höga inkomster i välbeställda villaförorter kring storstäderna

I Flädie bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Lommas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är segling, utförsåkning, längdskidåkning, golf, värdepapper och värdepappersaffärer, näringsliv och samhällsekonomi, gympa och workout, utrikespolitik, andra länders kultur och modenyheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 58% som högutbildade. 15% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 44 811 kr, vilket är 65% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 274 607 kronor i lån.

+65%

Här i Lomma betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Idrottsvägen 8 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,6 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,64% (-2,01)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

30,572% (-2,60)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 31,1% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 83% fler röster än riksgenomsnittet.

L+83%

Bilägande

Man kör gärna Citroen och Mercedes i området.

Citroen
Mercedes

Bostadsmarknaden i Flädie

i Flädie pågår och planeras det för 72 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 44 objekt till salu i Bjärred

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor och två grundskolor i närheten

375 meter från adressen ligger Alfredhällskolan och Villekulla.

Närmaste grundskola är Alfredshällskolan (375 meter), som är en kommunal skola med ca 309 elever i årskurserna 1-6. Här har 93% av lärarna lärarexamen och det går 18 elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

På gångavstånd ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Norra Västkustvägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Långa Längan i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (773 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (367 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Egotid, fem minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Flädie

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 23 november kl 01:38

Trafikolycka, E22, Lund norra.

En lastbil har kört ner i diket och vält. Olyckan har skett på påfarten norrut, tpl Lund norra. Påfarten till E22 norrut är helt avstängd under arbetet på platsen. Trafiken på motorvägen påverkas ej.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 11:19

Singelolycka på E22, Kronetorp.

En olycka har inträffat på E22 i norrgående körriktning vid Kronetorp där en skåpbil har vält. Skåpbilen täcker körbanan och det är stopp i trafiken vid olycksplatsen.

Stöld

Rapporterat måndagen den 16 november kl 07:00

Två gripna efter inbrott i klädaffär, Klostergatan.

Ett larm kommer in till ledningscentralen om ett inbrott i en klädaffär på Klostergatan i Lund. Flera patruller skickades mot platsen för att leta efter tjuvarna som lämnat adressen till fots. En av patrullerna anträffade två personer, 15 och 17 år gamla, som stämde överens med de signalementsuppgifter som fanns på tjuvarna och de greps misstänkta för stölden. Under sökandet efter tjuvarna har patruller även anträffat kläder som misstänks komma från inbrottet. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
29%
SverigeFlädie

Brott jämfört med riket