facebook_pixelÖstergatan 5B Skåne Län, Bjuv - hitta.se
Hitta.se

Östergatan 5B

267 31 Bjuv, Bjuv Skåne Län

Adress i Bjuv i Bjuv i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Östergatan 5B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1952

Fastigheten på Östergatan 5B är ett flerfamiljshus byggt 1952.

Bolån i Bjuv - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bjuv. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Bjuv

Boendemiljön i Bjuv

Boendemiljön i Bjuv

I området kring Östergatan 5 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (32%).

Wikipediafoton från närområdet

Bjuvs församling
Bjuvs kommun
Bjuvs köping
Bjuv

Människorna i Bjuv

Människorna i Bjuv

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Bjuv bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Bjuvs kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (43%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 24% har endast grundskoleutbildning. 6% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 44%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 051 kr, vilket är 41% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 739 586 kronor i lån.

-41%

Här i Bjuv betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Östergatan 5B gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,2 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,99% (-0,66)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,922% (-1,25)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 39,4% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 105% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+105%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 12 objekt till salu i Bjuv

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

195 meter från adressen ligger Varagårdsskolan.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Bjuv på Norra Storgatan 20.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (857 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fem minuters gångväg (520 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bjuv

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 05:23

Olycka mellan flera bilar, E4.

Larm inkommer om en olycka mellan flera personbilar på E4 i höjd med Välavägen. Enligt de första uppgifterna ska det inte vara några allvarligare personskador. Polis kör till platsen.

Trafikolycka, singel

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 10:12

Lastbil i kollision med mitträcke, E4 Kvidinge.

En singelolycka inträffar i norrgående körriktning på E4 i höjd med Kvidinge där en lastbil kolliderar med mitträcket. Det är okänt om någon kommit till skada men olyckan kan orsaka störningar i trafiken.

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 07:10

Inbrott i lastbil, Strövelstorp.

En lastbilschaufför berättar att det varit inbrott i hans lastbil då den stod parkerad på Produktionsvägen. Från släpet till lastbilen ska fritidskläder ha tillgripits.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
15%
SverigeBjuv

Brott jämfört med riket