facebook_pixelBryggerigatan 8 Skåne Län, Bjuv - hitta.se

Bryggerigatan 8

267 39 Bjuv, Bjuv Skåne Län

Adress i Bjuv i Bjuv i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bryggerigatan 8.

Hitta hit

Bolån i Bjuv - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bjuv. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Bjuv

Boendemiljön i Bjuv

Människorna i Bjuv

Människorna i Bjuv

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Bjuv bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Bjuvs kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (24%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 0% som högutbildade. 51% har gymnasieutbildning och 27% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 970 kr, vilket är 12% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 420 014 kronor i lån.

-12%

Här i Bjuv betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Bryggerigatan 8 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,2 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,99% (-0,66)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,922% (-1,25)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 39,9% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 127% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+127%

Bilägande

Man kör gärna BMW och Toyota i området.

BMW
Toyota

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 2 objekt till salu i Bjuv

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

454 meter från adressen ligger Prästkragens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Coop Bjuv på Norra Storgatan 20.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (407 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (180 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bjuv

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat måndagen den 30 november kl 04:01

Strax norr om Gunnarstorp. Brand i halmmagasin.

Det brinner i ett halmmagasin på en lantgård strax norr om Gunnarstorp. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till adressen. Enligt initial uppgift är aktuell byggnad övertänd och den ligger nära andra byggnader. Det finns ingen uppgift om skadade personer eller djur, Räddningstjänsten har nyligen anlänt till platsen, polis är på väg fram. Det finns just nu ingen ytterligare information som är tillgänglig för Polisen. Uppdatering: Polis är klara på platsen. En anmälan om brand utan misstanke om brott upprättas.

Mord/dråp

Rapporterat lördagen den 28 november kl 03:29

Person anträffad död i bostad, Åstorp.

En person har anträffats död i en bostad i Åstorp. Personen anträffades av en privatperson som larmade polis. Adressen är avspärrad och en teknisk undersökning kommer att genomföras. Polisen arbetar just nu med informationsinhämtning genom vittnesförhör i området. Ärendet rubriceras inledningsvis som mord. Uppdatering: Personen som anträffades död var en kvinna i 50-årsåldern och hennes anhöriga är underrättade. Det tekniska arbetet på adressen pågår under kvällen och platsen kommer att vara fortsatt avspärrad. 

Rån

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 06:59

Rån i bostad, Påarp.

En man utsattes för ett rån i sin bostad när tre maskerade gärningsmän hotade honom och tvingade till sig smycken till ett större värde. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med rånet. Brottsplatsen är avspärrad och en teknisk undersökning kommer att genomföras.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
15%
SverigeBjuv

Brott jämfört med riket