facebook_pixelVästra Ringgatan 3A Skåne Län, Bjuv - hitta.se
Hitta.se

Västra Ringgatan 3A

267 31 Bjuv, Bjuv Skåne Län

Adress i Bjuv i Bjuv i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Västra ringgatan 3A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1955

Fastigheten på Västra Ringgatan 3A är ett flerfamiljshus byggt 1955.

Bolån i Bjuv - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bjuv. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Bjuv

Boendemiljön i Bjuv

Boendemiljön i Bjuv

I området kring Västra ringgatan 3 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (40%).

Wikipediafoton från närområdet

Bjuvs distrikt
Bjuvs församling
Gunnarstorp
Bjuvs köping

Människorna i Bjuv

Människorna i Bjuv

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Bjuv bor 57% kvinnor och 43% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Bjuvs kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (29%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 17% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 20% har endast grundskoleutbildning. 12% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 46%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 15 009 kr, vilket är 45% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 572 883 kronor i lån.

-45%

Här i Bjuv betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Västra ringgatan 3A gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,2 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,99% (-0,66)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,922% (-1,25)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 39,4% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 105% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+105%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Ford i området.

Toyota
Ford

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 4 objekt till salu i Bjuv

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor och en grundskola i närheten

380 meter från adressen ligger Varagårdsskolan.

Närmaste grundskola är Varagårdsskolan Bjuv Östra (380 meter), som är en kommunal skola med ca 569 elever i årskurserna 1-9. Här har 69% av lärarna lärarexamen och det går elva elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Bjuv på Norra Storgatan 20.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (708 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (365 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bjuv

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat måndagen den 30 november kl 04:01

Strax norr om Gunnarstorp. Brand i halmmagasin.

Det brinner i ett halmmagasin på en lantgård strax norr om Gunnarstorp. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till adressen. Enligt initial uppgift är aktuell byggnad övertänd och den ligger nära andra byggnader. Det finns ingen uppgift om skadade personer eller djur, Räddningstjänsten har nyligen anlänt till platsen, polis är på väg fram. Det finns just nu ingen ytterligare information som är tillgänglig för Polisen. Uppdatering: Polis är klara på platsen. En anmälan om brand utan misstanke om brott upprättas.

Mord/dråp

Rapporterat lördagen den 28 november kl 03:29

Person anträffad död i bostad, Åstorp.

En person har anträffats död i en bostad i Åstorp. Personen anträffades av en privatperson som larmade polis. Adressen är avspärrad och en teknisk undersökning kommer att genomföras. Polisen arbetar just nu med informationsinhämtning genom vittnesförhör i området. Ärendet rubriceras inledningsvis som mord. Uppdatering: Personen som anträffades död var en kvinna i 50-årsåldern och hennes anhöriga är underrättade. Det tekniska arbetet på adressen pågår under kvällen och platsen kommer att vara fortsatt avspärrad. 

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 22 november kl 08:47

Trafikolycka, E6:an TPL Kropp.

Räddningstjänst, ambulans och Polis larmas till E6:an och Trafikplats Kropp med anledning av att en bil står i diket i norrgående riktning. Polis är på plats. Trafikpåverkan råder fram tills att bilen är bärgad från platsen. För närvarande har Polisen inga uppgifter om huruvida någon person medföljer ambulans till sjukhus. 21.03 Polisen är klara på olycksplatsen. En person är förd till sjukhus med ambulans. En anmälan om trafikolycka upprättas. Vägen är åter fri för trafik.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
15%
SverigeBjuv

Brott jämfört med riket