facebook_pixelSanatorievägen 9C Skåne Län, Broby - hitta.se
Hitta.se

Sanatorievägen 9C

289 41 Broby, Östra Göinge Skåne Län

Adress i Östra Broby i Broby i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Sanatorievägen 9C.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Sanatorievägen 9C är ett flerfamiljshus.

Bolån i Broby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Broby. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Broby

Boendemiljön i Östra Broby

Människorna i Östra Broby

Människorna i Östra Broby

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Östra Broby bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 34 år, vilket är lägre än medelåldern i Östra Göinges kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 21% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 4 560 kr, vilket är 83% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 41 684 kronor i lån.

-83%

Här i Östra göinge betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Sanatorievägen 9C gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,2 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,99% (-0,66)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,922% (-1,25)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 32,9% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 88% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+88%

Bilägande

Man kör gärna Honda och KIA i området.

Honda
KIA

Bostadsmarknaden i Östra Broby

Just nu finns 5 objekt till salu i Broby

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 064 meter från adressen ligger Ekebacken Daghem Förskola Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Bara 14 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Broby på Östra Järnvägsgatan 13.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tolv minuters gångväg (1275 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (16 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Östra Broby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, vilt

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 07:13

Personbil och vildsvin i olycka, Göingeholm.

Larm inkommer om en olycka mellan en personbil och ett vildsvin på väg 1978 norr om Fundersed. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Vägen stängs av helt.

Brand

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 06:46

Brand i klubblokal, Bjärlöv.

Polis och räddningtsjänst skickades till Skottlandshusallén i Bjärlöv med anledning av en brand på adressen. När de kom fram till platsen konstaterades en brand i en klubblokal och släckningsarbete påbörjades. Brandorsaken är fortfarande okänd och en anmälan om mordbran är upprättad.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 12:15

Singelolycka, väg 1959, Mannarp.

En personbil är med om en singelolycka på väg 1959 i höjd med Mannarp. Föraren, en 20-årig man, förs med ambulans till sjukhus för kontroll efter att ha uttryckt smärta i nacken. Bilen bärgas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
26%
SverigeÖstra Broby

Brott jämfört med riket