facebook_pixelFjälkingegatan 14B Skåne Län, Bromölla - hitta.se
Hitta.se

Fjälkingegatan 14B

295 38 Bromölla, Bromölla Skåne Län

Adress i Ivetofta i Bromölla i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Fjälkingegatan 14B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Fjälkingegatan 14B är ett flerfamiljshus.

Bolån i Bromölla - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bromölla. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Bromölla

Boendemiljön i Ivetofta

Boendemiljön i Ivetofta

I området kring Fjälkingegatan 14 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1940- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (23%).

Wikipediafoton från närområdet

Folkets hus, Bromölla
Bromölla
Centrumkyrkan, Bromölla
Årup

Människorna i Ivetofta

Människorna i Ivetofta

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Ivetofta bor 63% kvinnor och 37% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Bromöllas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (35%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är alternativ hälsovård, skönhetsvård, astrologi, datorer, prova nya produkter, följa populära tv-serier, bantningstips, spela dataspel/tv-spel, hårvård och film.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 16% som högutbildade. 27% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 12% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 42%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 693 kr, vilket är 35% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 379 216 kronor i lån.

-35%

Skatteläget i Bromölla

För de som är folkbokförda på Fjälkingegatan 14B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,76% (0,11)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,692% (-0,48)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 39,0% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 122% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+122%

Bostadsmarknaden i Ivetofta

i Ivetofta pågår och planeras det för 46 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 32 objekt till salu i Bromölla

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns åtta förskolor i närheten

6 323 meter från adressen ligger Timotejvägens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Tians Väg 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Royal Thai i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (251 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (387 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, TryggaFitness Bromölla, åtta minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ivetofta

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Anträffad död

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 01:17

Försvunnen man anträffad avliden, Levrasjön.

Den man som försvann vid Levrasjön den 10 februari har idag anträffats avliden. Anträffandet gjordes av Sjöpolisen. Inget brott misstänks i samband med dödsfallet. Anhöriga är underrättade.

Rån

Rapporterat torsdagen den 11 februari kl 11:23

Butiksrån på Tians väg.

En butik på Tians väg har utsatts för ett rån. Vid rånet hotade två maskerade gärningsmän personalen med kniv och tvingade till sig kontanter och tobaksvaror. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med rånet.

Försvunnen person

Rapporterat onsdagen den 10 februari kl 09:46

Levrasjön. Polisen söker efter en försvunnen man.

Uppdatering kl. 22.15: Polisen behöver allmänhetens hjälp med att hitta 77-åriga Alf. Alf begav sig till Levrasjön norr om Bromölla för att åka skridskor vid 15-tiden idag och skulle komma hem vid 18-tiden, något han inte gjorde. Alfs bil är anträffad, parkerad i anslutning till sjön och Polisen koncentrerar därför sökandet efter honom till området däromkring men utesluter inte att han kan finnas på en annan plats. Polisen önskar eventuella iakttagelser av Alf under dagen och vi är tacksamma för alla uppgifter. Vid försvinnandet var Alf klädd i svart tjock dunjacka med orange dragkedja och svarta byxor. Alf har kortklippt ljusgrått hår. Om du har information att lämna om Alf, vänligen ring 112. Berätta att det gäller en försvunnen person utanför Bromölla och be att bli kopplad till Polisens ledningscentral i region syd. ------ Polisen är på plats vid Levrasjön, tillsammans med räddningstjänst och ambulanssjukvård, för att söka efter en försvunnen person. Mannen, som är i 80-årsåldern, ska enligt uppgift ha varit vid sjön för att åka skridskor. När mannen inte kom hem på angiven tid, blev anhöriga oroliga och kontaktade Polisen. Polisen söker metodiskt efter mannen enligt särskild rutin. I arbetet används bland annat hundpatruller och helikopter.   ------ 2021-02-11 06:27   Sökandet efter mannen fortsätter under dagen. Polisen kommer ta hjälp av räddningstjänstens dykare för att söka i vattnet i Levrasjön.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
37%
SverigeIvetofta

Brott jämfört med riket