facebook_pixelSkräddarebyn 2A Skåne län, Bunkeflostrand - hitta.se

Skräddarebyn 2A

218 42 Bunkeflostrand, Malmö Skåne län

Adress i Annestad i Bunkeflostrand i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Skräddarebyn 2A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 2007

Fastigheten på Skräddarebyn 2A är ett flerfamiljshus byggt 2007.

Bolån i Bunkeflostrand - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bunkeflostrand. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Bunkeflostrand

Boendemiljön i Annestad

Boendemiljön i Annestad

I området kring Skräddarebyn 2 bor många i flerbostadshus och kedjehus som för det mesta är byggda kring millennieskiftet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (38%).

Flerbostadshusen byggda kring och efter millennieskiftet varierar mycket i stil beroende på byggherre. Ofta är husen byggda med energioptimering och miljö i fokus.

Wikipediafoton från närområdet

Limhamns församling
Limhamns kalkbrott
Elinelund
Limhamn-Bunkeflo

Människorna i Annestad

Människorna i Annestad

Unga och medelålders singlar med låga inkomster i hyresrätt i multikulturella förortsområden till storstad

I Annestad bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Malmös kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (7%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 30% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 378 kr, vilket är 14% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 188 681 kronor i lån.

-14%

Här i Malmö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Skräddarebyn 2A gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 26,8% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Audi i området.

Volvo
Audi

Bostadsmarknaden i Annestad

i Annestad pågår och planeras det för 107 lägenheter och snittpriset är 27 482 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 10 objekt till salu i Ön

Just nu finns det 21 hyreslägenheter att byta till i närheten av Skräddarebyn. Snitthyran är 10 504 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

39 meter från adressen ligger Sadelmakarebyns förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara åtta minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Bunkeflostrand på Klagshamnsvägen 40.

Lockas man av restaurangbesök finns Surf Shack i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (270 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Hantverkareparken, ligger ca en minuts gångväg (111 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, She, sex minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Annestad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Skottlossning

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 09:36

Larm om skottlossning, Hyacintgatan.

Uppringare larmar om en skottlossning. En person uppges vara skadad. Polispatruller och ambulans skickas till platsen. Uppdatering: Avspärrning upprättas. Uppdatering: Den skadade mannen kommer att föras med ambulans till sjukhus. Polis arbetar bland annat med att höra vittnen och söka efter gärningsmannen/gärningsmännen. Vapenhund är på väg till platsen. Uppdatering: Dörrknackning påbörjas. Uppdatering: Polisens tekniker är på plats. Den skadade mannen vårdas fortsatt på sjukhus. En förundersökning om försök till mord är inledd. Uppdatering: Ett flertal personer har under natten frihetsberövats då de bedöms vara intressanta i utredningen. Uppdatering: Avspärrningen på brottsplatsen hävd vid 04.30-tiden. Uppdatering 07:00 Fyra personer, samtliga unga män, sitter anhållna misstänkta för försök till mord.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 20 november kl 04:25

Lindeborgsrondellen.

Två bilar har kolliderat vid Lindeborgsrondellen i riktning mot Hyllie. Det är inledningsvis okänt om någorn person kommit till skada i samband med olyckan.

Brand

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 06:49

Flera bilar skadade i brand på Sörbäcksgatan.

Polis och räddningstjänst skickades till Sörbäcksgatan med anledning av en bilbrand på adressen. Två bilar blev helt utbrända och ytterligare en bil fick skador i samband med branden. Ärendet rubriceras som skadegörelse genom brand. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
469%
SverigeAnnestad

Brott jämfört med riket