facebook_pixelTetravägen 54 Skåne län, Dalby - hitta.se

Tetravägen 54

247 54 Dalby, Lund Skåne län

Adress i Dalby i Dalby i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tetravägen 54.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1990

Fastigheten på Tetravägen 54 är ett flerfamiljshus byggt 1990.

Bolån i Dalby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Dalby. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Dalby

Tomten är ca 14729 kvadratmeter

Tomten, PÅSKLILJAN 1, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten PÅSKLILJAN 1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Dalby

Människorna i Dalby

Människorna i Dalby

Yngre singelhushåll med lägre inkomster i hyresrätt i förorter kring de större städerna

I Dalby bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 37 år, vilket är lägre än medelåldern i Lunds kommun (44 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (29%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, prova nya produkter, trav och galopp, konst, skönhetsvård, ungdomskultur, foto/film, pyssla, film och djuretiska frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 40% som högutbildade. 25% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 17% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 792 kr, vilket är 9% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 331 359 kronor i lån.

-9%

Här i Lund betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Tetravägen 54 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 24,3% av rösterna. Miljöpartiet är det parti som sticker ut med 161% fler röster än riksgenomsnittet.

MP+161%

Bilägande

Man kör gärna Suzuki och Toyota i området.

Suzuki
Toyota

Bostadsmarknaden i Dalby

i Dalby pågår och planeras det för 0 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 3 objekt till salu i Dalby

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Tetravägen. Snitthyran är 4 296 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor och två grundskolor i närheten

437 meter från adressen ligger Gladan Fritidshem.

Närmaste grundskola är Skrylleängs Montessoriskola (456 meter), som är en privat skola med ca 92 elever i årskurserna 1-6. Här har 74% av lärarna lärarexamen och det går 13 elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara åtta minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp Dalby på Kristers Väg 23.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (328 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (42 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Studio S, åtta minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Dalby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 27 november kl 07:35

Personbil har voltat, väg 104.

En personbil har voltat på väg 104 mellan Flyinge och Väggarp. Polis, ambulans och räddningstjänst har larmats till platsen. Uppdatering : Föraren förs till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart. Polis åker till sjukhuset för förhör. Bilen bärgas från platsen.

Brand

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 07:03

Brand i kök, Iliongränden.

Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till Iliongränden med anledning av brand i en lägenhet. På plats konstateras det att branden startat i köket, troligen i samband med matlagning. Tre personer skrivna i den aktuella lägenheten förs till sjukhus med ambulans för kontroll av rökskador. Köket är utbränt och rökskador förekommer i större delen av lägenheten. Spridningsrisken har varit stor. En man född -76 misstänks för allmänfarlig vårdslöshet.

Stöld

Rapporterat måndagen den 16 november kl 07:00

Två gripna efter inbrott i klädaffär, Klostergatan.

Ett larm kommer in till ledningscentralen om ett inbrott i en klädaffär på Klostergatan i Lund. Flera patruller skickades mot platsen för att leta efter tjuvarna som lämnat adressen till fots. En av patrullerna anträffade två personer, 15 och 17 år gamla, som stämde överens med de signalementsuppgifter som fanns på tjuvarna och de greps misstänkta för stölden. Under sökandet efter tjuvarna har patruller även anträffat kläder som misstänks komma från inbrottet. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
525%
SverigeDalby

Brott jämfört med riket