facebook_pixelFöreningsgränd 1 Skåne Län, Eslöv - hitta.se

Föreningsgränd 1

241 32 Eslöv, Eslöv Skåne Län

Adress i Eslöv i Eslöv i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Föreningsgränd 1.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1990

Fastigheten på Föreningsgränd 1 är ett flerfamiljshus byggt 1990.

Bolån i Eslöv - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Eslöv. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Eslöv

Boendemiljön i Eslöv

Boendemiljön i Eslöv

I området kring Föreningsgränd 1 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1990- och 1940-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (36%).

Wikipediafoton från närområdet

Eslövs station
Eslövs stad
EFS-kyrkan i Eslöv
Eslöv

Människorna i Eslöv

Människorna i Eslöv

Pensionerade singlar med medelinkomster i små- och medelstora städer

I Eslöv bor 61% kvinnor och 39% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Eslövs kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (38%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är trav och galopp, hårvård, motorsport, prova nya produkter, lösa korsord eller sudoku, följa populära tv-serier, sticka och handarbeta, alternativ hälsovård, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 19% har gymnasieutbildning och 26% har endast grundskoleutbildning. 7% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 534 kr, vilket är 28% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 781 171 kronor i lån.

-28%

Här i Eslöv betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Föreningsgränd 1 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,54% (-1,11)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,472% (-1,70)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,0% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Toyota i området.

Volvo
Toyota

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 0 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 1 objekt till salu i Eslöv

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor och en gymnasieskola i närheten

372 meter från adressen ligger Förskolan Kluringen AB.

Den gymnasieskola som ligger närmast är Carl Engströmgymnasiet (382 meter), som är en kommunal skola med ca 678 elever. Här har 80% av lärarna lärarexamen och det går tio elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Extra Eslöv på Västerlånggatan 12.

Lockas man av restaurangbesök finns Odd Fellow Eslöv och Boijertz Conditori i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (721 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Stallhagen, ligger ca två minuters gångväg (251 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis, sju minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Eslöv

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 27 november kl 07:35

Personbil har voltat, väg 104.

En personbil har voltat på väg 104 mellan Flyinge och Väggarp. Polis, ambulans och räddningstjänst har larmats till platsen. Uppdatering : Föraren förs till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart. Polis åker till sjukhuset för förhör. Bilen bärgas från platsen.

Rån

Rapporterat söndagen den 22 november kl 07:12

Centralt. Butiksrån

En delvis maskerad gärningskvinna hotar personal i en livsmedelsbutik på Västerlånggatan med kniv och kräver pengar. Polis skickas till adressen. Ingen person är fysiskt skadad. Gärningskvinnan, som lämnade brottsplatsen till fots i riktning mot Föreningstorget, fick med sig kontanter. Ingen är gripen.

Våldtäkt

Rapporterat söndagen den 22 november kl 06:51

Våldtäkt vid lekplats, Eslöv.

Strax innan kl 22.00 igår kväll fick polisen larm om en våldtäkt som skall ha inträffat vid en lekplats i centrala Eslöv. En minderårig flicka skall ha blivit utsatt. Polisen spärrade av lekplatsen och en teknisk undersökning genomfördes. Även specialsökhund sökte av platsen. Teknikerna var klara på platsen kl 02:30 och avspärrningen hävdes därefter. En anmälan om grov våldtäkt upprättas. Vid kl 07:00 har ingen misstänkt gärningsperson gripits i ärendet.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
78%
SverigeEslöv

Brott jämfört med riket