facebook_pixelRönnebergavägen 51B Skåne län, Eslöv - hitta.se
Hitta.se

Rönnebergavägen 51B

241 34 Eslöv, Eslöv Skåne län

Adress i Rönneberga i Eslöv i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Rönnebergavägen 51B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1972

Fastigheten på Rönnebergavägen 51B är ett flerfamiljshus byggt 1972.

Bolån i Eslöv - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Eslöv. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Eslöv

Boendemiljön i Rönneberga

Boendemiljön i Rönneberga

I området kring Rönnebergavägen 51 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (39%).

Wikipediafoton från närområdet

Eslövs folkhögskola
Österkyrkan
EFS-kyrkan i Eslöv
Stenberget, Eslöv

Människorna i Rönneberga

Människorna i Rönneberga

Medelinkomsttagare i bostadsrätt i multikulturella etablerade förortsområden utanför storstad

I Rönneberga bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Eslövs kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (17%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är alternativ hälsovård, skönhetsvård, astrologi, datorer, prova nya produkter, följa populära tv-serier, bantningstips, spela dataspel/tv-spel, hårvård och film.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 24% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 284 kr, vilket är 25% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 701 186 kronor i lån.

-25%

Här i Eslöv betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Rönnebergavägen 51B gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,54% (-1,11)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,472% (-1,70)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 41,8% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 59% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+59%

Bostadsmarknaden i Rönneberga

i Rönneberga pågår och planeras det för 21 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 20 objekt till salu i Eslöv Centrum

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Rönnebergavägen. Snitthyran är 7 133 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

793 meter från adressen ligger Picasso Förskolan.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Sextorpsvägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Odd Fellow Eslöv och Boijertz Conditori i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (417 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Onsjöparken, ligger mindre än en minuts gångväg (66 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis, tolv minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Rönneberga

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Bråk

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 06:18

Stenberget. Bråk mellan ett större antal ungdomar.

Polisens regionledningscentral får samtal om ett bråk mellan ett större antal ungdomar på Villavägen. Polis skickas till adressen. När polispatrullerna anländer till platsen, har bråket upphört. Ett flertal ynglingar, pojkar och flickor, har blivit misshandlade. En av dessa, en pojke, är förd till sjukhus med ambulans. Det finns just nu ingen information om pojkens skadeläge. Polisen söker efter flera gärningsmän, som beskrivs vara i 15-årsåldern. Uppdatering kl. 21.53: Polisen upprättar anmälan om grov misshandel i ett fall samt misshandel i två fall. I fallet med grov misshandel användes tillhygge.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 04:05

Lv1303. Lastbil och fotgängare.

En fotgängare kommer i vägen för en backande lastbil med släp på länsväg 1303. En polispatrull, som varit på ett annat ärende i närheten, är först på plats och utför första hjälpenåtgärder på fotgängaren. Räddningstjänst och ambulanssjukvård tillkallas. En man 70-årsåldern är förd till sjukhus med ambulans. Polisen har ingen uppgift om mannens skadeläge. Vägen är helt avstängd. Uppdatering kl. 18.25: En 69-årig man är avliden som en följd av olyckan. Anhöriga är underrättade. Polisen upprättar anmälan om vållande till annans död.

Rån

Rapporterat måndagen den 15 februari kl 07:02

Två personer rånade, Villavägen.

Två personer har utsatts för ett rån i samband med en mobiltelefonförsäljning. Målsägarna hade stämt träff med en privatperson för att köpa mobiltelefoner som hade annonserats ut på en försäljningssida på Facebook. När de mötte upp försäljaren blev de istället rånade av två maskerade gärningsmän som genom hot och våld tvingade till sig deras pengar. En ambulans var på plats och kontrollerade en av målsägarna men han behövde inte följa med ambulansen till sjukhus.   

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
78%
SverigeRönneberga

Brott jämfört med riket