facebook_pixelVångavägen 36 Skåne Län, Eslöv - hitta.se
Hitta.se

Vångavägen 36

241 32 Eslöv, Eslöv Skåne Län

Adress i Eslöv i Eslöv i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Vångavägen 36.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1962

Fastigheten på Vångavägen 36 är ett flerfamiljshus byggt 1962.

Snittvärderingen är 19 006 kr/m²

Snittvärderingen på Vångavägen 36 är ca 19 006 kr/m².

Värdera bostad på Vångavägen 36

Evaluation

Värdeindikation

19 006 kr/m2

Bolån i Eslöv - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Eslöv. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Eslöv

Boendemiljön i Eslöv

Boendemiljön i Eslöv

I området kring Vångavägen 36 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (106%).

Wikipediafoton från närområdet

EFS-kyrkan i Eslöv
Stenberget, Eslöv
Eslövs station
Eslöv

Människorna i Eslöv

Människorna i Eslöv

Unga medelinkomsttagare i bostadsrätt i etablerade förortsområden utanför storstad

I Eslöv bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Eslövs kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (33%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är andra länders kultur, utförsåkning, styrketräning, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utrikespolitik, jämställdhetsfrågor, film, datorer och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 23% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 041 kr, vilket är 26% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 690 336 kronor i lån.

-26%

Här i Eslöv betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Vångavägen 36 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,54% (-1,11)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,472% (-1,70)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 33,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 31% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+31%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 21 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 14 objekt till salu i Eslöv Centrum

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av vångavägen. Snitthyran är 7 133 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

322 meter från adressen ligger Picasso Förskolan.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Extra Eslöv på Västerlånggatan 12.

Lockas man av restaurangbesök finns Odd Fellow Eslöv och Boijertz Conditori i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (526 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (34 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis, nio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Eslöv

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Bråk

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 06:18

Stenberget. Bråk mellan ett större antal ungdomar.

Polisens regionledningscentral får samtal om ett bråk mellan ett större antal ungdomar på Villavägen. Polis skickas till adressen. När polispatrullerna anländer till platsen, har bråket upphört. Ett flertal ynglingar, pojkar och flickor, har blivit misshandlade. En av dessa, en pojke, är förd till sjukhus med ambulans. Det finns just nu ingen information om pojkens skadeläge. Polisen söker efter flera gärningsmän, som beskrivs vara i 15-årsåldern. Uppdatering kl. 21.53: Polisen upprättar anmälan om grov misshandel i ett fall samt misshandel i två fall. I fallet med grov misshandel användes tillhygge.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 04:05

Lv1303. Lastbil och fotgängare.

En fotgängare kommer i vägen för en backande lastbil med släp på länsväg 1303. En polispatrull, som varit på ett annat ärende i närheten, är först på plats och utför första hjälpenåtgärder på fotgängaren. Räddningstjänst och ambulanssjukvård tillkallas. En man 70-årsåldern är förd till sjukhus med ambulans. Polisen har ingen uppgift om mannens skadeläge. Vägen är helt avstängd. Uppdatering kl. 18.25: En 69-årig man är avliden som en följd av olyckan. Anhöriga är underrättade. Polisen upprättar anmälan om vållande till annans död.

Brand

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 06:30

Bilbrand, Hurva

Räddningstjänst och Polis larmas till en adress i Hurva med anledning av en bilbrand. Räddningstjänsten släcker branden, ingen naturlig brandorsak funnen. Polisen misstänker att branden kan vara anlagd. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Polisen är klara på platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
78%
SverigeEslöv

Brott jämfört med riket