facebook_pixelIdungatan 7 Skåne Län, Furulund - hitta.se
Hitta.se

Idungatan 7

244 65 Furulund, Kävlinge Skåne Län

Adress i Lackalänga-Stävie i Furulund i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Idungatan 7.

Hitta hit

En villa byggd 1962

På adressen finns en villa byggd 1962. Huset är 128 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Lackalänga-Stävie.

Bolån i Furulund - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Furulund. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Furulund

Tomten är ca 661 kvadratmeter

Tomten, HAJEN 4, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HAJEN 4 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Lackalänga-Stävie

Boendemiljön i Lackalänga-Stävie

I området kring Idungatan 7 bor många i villor och kedjehus som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (54%).

Wikipediafoton från närområdet

Gamla kyrkan, Kävlinge
Lackalänga-Stävie distrikt
Furulunds köping
Lackalänga-Stävie församling

Människorna i Lackalänga-Stävie

Människorna i Lackalänga-Stävie

Medelinkomsttagare i bostadsrätt i multikulturella etablerade förortsområden utanför storstad

I Lackalänga-Stävie bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 38 år, vilket är lägre än medelåldern i Kävlinges kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (22%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 33% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 524 kr, vilket är 28% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 711 115 kronor i lån.

-28%

Här i Kävlinge betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Idungatan 7 gäller skattetabell 29. Det innebär att inkomstskatten här är 3,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 300 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

18,51% (-3,14)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

29,442% (-3,73)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,2% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 63% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+63%

Bostadsmarknaden i Lackalänga-Stävie

i Lackalänga-Stävie pågår och planeras det för 73 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 40 objekt till salu i Furulund

Just nu finns det 2 hyreslägenheter att byta till i närheten av idungatan. Snitthyran är 6 600 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

495 meter från adressen ligger Ljunggårdens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Nära på Kungsgatan 52.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (244 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (92 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Lackalänga-Stävie

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld

Rapporterat måndagen den 14 juni kl 12:59

Katalysatorer i beslag

Samtal inkommer till polisen gällande två personer som beter sig misstänkt i utkanten av Löddeköpinge. Uppringaren misstänker att det sker olaglig försäljning av katalysatorer. Patrull kommer till platsen och genomför en kontroll av personerna samt deras fordon. Ett 50-tal katalysatorer, som misstänks vara stulna, tas i beslag efter husrannsakan i fordonen. Två personer är gripna misstänkta för stöld alternativt häleri.

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 5 juni kl 01:34

Två personbilar i olycka, E6.

Två personbilar har kolliderat på E6 i höjd med Borgeby, i riktning mot Malmö. Polis, räddningstjänst och ambulans är skickade till platsen. Vägen är avstängd i södergående riktning och trafiken leds om. Oklart skadeläge på inblandade personer. Uppdatering: En av bilarna har bärgats. En person är förd med ambulans till sjukhus för kontroll. Polisen är klara på platsen.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 1 juni kl 07:59

Två persnobilar i kollision

Två personbilar har kolliderat på Harjagersvägen i Kävlinge. Vägen är avstängd mellan polishuset och rondellen Harjagersvägen/ Västra Långgatan. Polisen har inga uppgifter om skadeläget. Uppdatering Vägen är öppen sedan 8.20 och trafiken rullar som vanligt. En anmälan gällande trafikolycka kommer att upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
525%
SverigeLackalänga-Stävie

Brott jämfört med riket