facebook_pixelBackgatan 2 Skåne Län, Gantofta - hitta.se
Hitta.se

Backgatan 2

253 73 Gantofta, Helsingborg Skåne Län

Adress i Kvistofta i Gantofta i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Backgatan 2.

Hitta hit

En villa byggd 1963

På adressen finns en villa byggd 1963. Huset är 86 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Kvistofta.

Värderingen är 33 604 kr/m²

Villan på Backgatan 2 värderas till ca 2 890 000 kr (33 604 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 890 000 kr

Bolån i Gantofta - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Gantofta. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Gantofta

Tomten är ca 782 kvadratmeter

Tomten, GANTOFTA 1:198, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten GANTOFTA 1:198 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Kvistofta

Människorna i Kvistofta

Människorna i Kvistofta

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Kvistofta bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Helsingborgs kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (11%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 37% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 0% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 545 kr, vilket är 9% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 521 863 kronor i lån.

+9%

Här i Helsingborg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Backgatan 2 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,21% (-1,44)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 26,5% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 51% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+51%

Bostadsmarknaden i Kvistofta

i Kvistofta pågår och planeras det för 56 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 14 objekt till salu i Gantofta

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

93 meter från adressen ligger Framtidens förskola ekokidz.

Matbutiker och restauranger

På gångavstånd ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Möllan på Norra Kvistoftavägen 21.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (818 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (108 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kvistofta

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 07:24

Larm om en man med stick- eller skärskador, Helsingborg.

Larm inkommer om en skadad man. Mannen tros ha tillfogats stick- eller skärskador. Polis och ambulans skickas till platsen. Den misstänkta brottsplatsen, ett trapphus på Håkan Lundbergs gata, spärras av. Uppdatering: Dörrknackning påbörjas i den aktuella trappuppgången. Uppdatering: Målsägande är förd med ambulans till sjukhus. Uppdatering: Polis arbetar fortfarande på den misstänkta brottsplatsen. I nuläget finns ingen misstänkt gripen. Målsägandes skador bedöms som allvarliga, enligt information från Region Skåne. Uppdatering: Ärendet rubriceras som grov misshandel och grovt rån.

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 06:38

Olycka mellan person och buss, Järnvägsgatan.

Larm inkommer om en olycka mellan en person och en buss. Personen ska ha blivit påkörd men är ej fastklämd. Olyckan har skett i höjd med Knutpunkten. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen.

Brand

Rapporterat lördagen den 20 februari kl 07:24

Brand i industribyggnad, Ättekulla.

Räddningstjänst och Polis larmas till en brand i en industribyggnad i området Ättekulla, Helsingborg.   På platsen konstateras att det brinner i en kontorsbyggnad. Området kring byggnanden spärras av och räddningstjänsten arbetar på platsen. Ingen person uppges ha kommit till fysisk skada. Vid 07 är Polis och räddningstjänst fortsatt på platsen och arbetar. 08.16 Det är för närvarande oklart vad som orsakat branden. Ett tiotal kontor är totalförstörda. Platsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning. En anmälan om mordbrand upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1034%
SverigeKvistofta

Brott jämfört med riket