facebook_pixelTrebackalånggatan 110 Skåne län, Hässleholm - hitta.se
Hitta.se

Trebackalånggatan 110

281 42 Hässleholm, Hässleholm Skåne län

Adress i Ljungdala i Hässleholm i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trebackalånggatan 110.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1972

Fastigheten på Trebackalånggatan 110 är ett flerfamiljshus byggt 1972.

Snittvärderingen är 7 948 kr/m²

Snittvärderingen på Trebackalånggatan 110 är ca 7 948 kr/m².

Värdera bostad på Trebackalånggatan 110

Evaluation

Värdeindikation

7 948 kr/m2

Bolån i Hässleholm - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hässleholm. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Hässleholm

Boendemiljön i Ljungdala

Boendemiljön i Ljungdala

I området kring Trebackalånggatan 110 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (42%).

Wikipediafoton från närområdet

Hässleholms kyrka
Västra Göinge domsagas tingslag
Hässleholms församling
Hässleholms kommun

Människorna i Ljungdala

Människorna i Ljungdala

Medelinkomsttagare i bostadsrätt i multikulturella etablerade förortsområden utanför storstad

I Ljungdala bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är högre än medelåldern i Hässleholms kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (40%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är alternativ hälsovård, skönhetsvård, astrologi, datorer, prova nya produkter, följa populära tv-serier, bantningstips, spela dataspel/tv-spel, hårvård och film.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 12% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 16% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 524 kr, vilket är 35% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 359 173 kronor i lån.

-35%

Här i Hässleholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Trebackalånggatan 110 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,3 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,96% (-0,69)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,892% (-1,28)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 51,4% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 82% fler röster än riksgenomsnittet.

S+82%

Bostadsmarknaden i Ljungdala

i Ljungdala pågår och planeras det för 23 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 5 objekt till salu i Centrum

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

2 249 meter från adressen ligger Förskolan Harpan.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Norra Kringelvägen 19.

Lockas man av restaurangbesök finns Infinity Restaurang & Pizzeria i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 13 minuters gångväg (1389 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (329 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ljungdala

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikhinder

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 04:03

Stora trafikproblem på RV23.

Det råder stora trafikproblem på RV23 i höjd med Hässleholm. Det är totalstopp i trafiken. Polisen har också stängt av trafiken på LV1902. Orsaken är att det är väldigt halt på vägarna i området. Uppdatering: Trafikanter i området uppmanas att köra mycket försiktigt. Flera lastbilar som är stillastående kan inte längre ha igång sina lysen, vilket kan leda till följdolyckor. På LV1902 har även ett träd trillat över vägen. Uppdatering: Det är flera kilometer långa köer söder om trafikplats Sandåkra. Flera lastbilar och personbilar ligger i diket längs med vägen. Inga personskador har rapporterats.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 07:05

Lastbil i diket, RV23.

Larm inkommer om en singelolycka i höjd med Tormestorp. En lastbil ska ha kört ner i diket. Olyckan har inträffat i södergående riktning. Chauffören ska vara oskadd. Polis och räddningstjänst skickas till platsen. Bärgningsarbetet väntas ta ett par timmar och under tiden släpps trafik på växelvis.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat lördagen den 2 januari kl 04:49

Rv23, trafikplats Röinge. Kollision mellan lastbil med släp och personbil.

En lastbil med släp och en personbil kolliderar på riksväg 23 i höjd med trafikplats Röinge. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till platsen. Minst en person är enligt räddningstjänstens första bedömning skadad. Skadeläget är för Polisen okänt. Räddningsarbete pågår. Lastbilsekipaget ligger på sidan i ett dike. Det är just nu okänt vilken last ekipaget har. Vägen är helt avstängd. Uppdatering kl. 16.48: Lastbilsekipaget är inte lastat med farligt gods. Uppdatering kl. 17.15: Föraren av personbilen är skadad och förd till sjukhus med ambulans. Bärgare är beställd till involverade fordon. Delar av lasten från lastbilsekipaget är utspridd på vägbanan. Uppdatering kl. 23.18: Polisen upprättar anmälan om vårdslöshet i trafik.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
155%
SverigeLjungdala

Brott jämfört med riket