facebook_pixelMöllehusvägen 37 Skåne län, Höganäs - hitta.se
Hitta.se

Möllehusvägen 37

263 91 Höganäs, Höganäs Skåne län

Adress i Kullabygden i Höganäs i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Möllehusvägen 37.

Hitta hit

Bolån i Höganäs - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Höganäs. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Höganäs

Boendemiljön i Kullabygden

Människorna i Kullabygden

Människorna i Kullabygden

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Kullabygden bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Höganäs kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (17%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 33% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 38% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 890 kr, vilket är 16% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 140 985 kronor i lån.

-16%

Här i Höganäs betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Möllehusvägen 37 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,5 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,73% (-1,92)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

30,662% (-2,51)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,7% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 64% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+64%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i Kullabygden

i Kullabygden pågår och planeras det för 153 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 8 objekt till salu i Viken

Det har sålts 69 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 21 995 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 20 780 kr/m2 och går upp med 42.56 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 640 meter från adressen ligger Vikens Montessoriförskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (496 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (27 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kullabygden

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat måndagen den 30 november kl 07:20

Inbrott i krog, Drottninggatan.

Flera larm utlöser till en krog på Drottninggatan och väktare samt polis med hundpatrull beger sig till platsen. Inbrott konstateras. En personbil som verkar intressant i ärendet stoppas och kontrolleras, och föraren, en man född -91, blir medtagen för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Dock kan inte personerna i bilen knytas till inbrottet.  

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 27 november kl 10:03

Personbil i vägräcket, Ödåkra.

En personbil har kört in i vägräcket på E6 i norrågende körriktning vid avfarten mot Helsingborg. Det är inledningsvis okänt om någon person kommit till skada i samband med olyckan. Uppdatering: Bilen är i behov av bärgning och avfarten kommer att vara avstängd tills bärgningsarbetet är färdigt. Klockan 23:00 är bärgningsarbetet färdigt och vägen åter öppen för trafik.

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 08:12

Inbrott i företagslokaler, Drottninggatan.

Polis åker till Drottninggatan med anledning av inbrott i företagslokaler. På plats upptäcks ett krossat fönster och gärningspersonen/personerna tycks ha varit inne på flera våningsplan. Det är oklart hur många verksamheter som berörs av inbrottet. Uppdatering : Fyra anmälningar har upprättats i samband med inbrottet då fyra olika verksamheter/platser har blivit utsatta. En anmälan om stöld är upprättad då glaset har krossats till ett väntrum till en vårdinrättning i byggnaden. Flera datorer skall ha stulits enligt inledande uppgift. En anmälan är upprättad om försök till stöld då en annan verksamhet har upptäckt brytmärken på en dörr till kontoret. Gärningspersonen tycks inte ha tagit sig in. Ytterligare en anmälan är upprättad om stöld då ännu ett kontor i byggnaden har haft påhälsning av gärningspersonen. Det är oklart vad som är stulet. Då brottsplatsundersökning pågick i byggnaden upptäcktes även en uppbruten dörr till vinden. Vad som har stulits där är oklart. En anmälan om stöld har upprättats. Alltså är tre anmälningar om stöld och en anmälan om försök till stöld upprättade. Ingen misstänkt gärningsperson är gripen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
5%
SverigeKullabygden

Brott jämfört med riket