facebook_pixelLänsmansvägen 27 Skåne Län, Höllviken - hitta.se
Hitta.se

Länsmansvägen 27

236 31 Höllviken, Vellinge Skåne Län

Adress i Stora Hammar i Höllviken i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Länsmansvägen 27.

Hitta hit

Värderingen är 55 238 kr/m²

Huset på Länsmansvägen 27 värderas till ca 11 600 000 kr (55 238 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

11 600 000 kr

Bolån i Höllviken - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Höllviken. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Höllviken

Tomten är ca 1502 kvadratmeter

Tomten, HÖLLVIKEN 19:80, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HÖLLVIKEN 19:80 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Stora Hammar

Boendemiljön i Stora Hammar

Området kring Länsmansvägen 27 består till 32% av småhus. Det är vanligt med villor och kedjehus som för det mesta är byggda på 1970- och kring millennieskiftet.

Wikipediafoton från närområdet

Fotevikens Museum
Stora Hammars kyrka
Toppengallerian
Stora Hammars socken

Människorna i Stora Hammar

Människorna i Stora Hammar

Äldre med goda inkomster utan barn eller med äldre barn i villa i eftertraktade närförorter kring storstäderna

I Stora Hammar bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 58 år, vilket är högre än medelåldern i Vellinges kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (34%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är segling, teater, konst, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utförsåkning, arbeta i trädgården, näringsliv och samhällsekonomi, energisparande och ungdomskultur.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 38% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 54%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 281 kr, vilket är 4% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 321 180 kronor i lån.

+4%

Här i Vellinge betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Länsmansvägen 27 gäller skattetabell 29. Det innebär att inkomstskatten här är 3,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 300 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

18,50% (-3,15)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

29,432% (-3,74)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 42,7% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 115% fler röster än riksgenomsnittet.

M+115%

Bostadsmarknaden i Stora Hammar

i Stora Hammar pågår och planeras det för 114 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 7 objekt till salu i Höllviken

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

769 meter från adressen ligger Gyatrollets Förskola AB.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Falsterbovägen 68.

Lockas man av restaurangbesök finns Smörrebrödsbutiken och Thaiviken i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (958 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca sex minuters gångväg (695 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, elva minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Stora Hammar

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 09:46

Olycka mellan personbil och lastbil, E6.

Larm inkommer om en olycka mellan en personbil och en lastbil på E6 i höjd med Maglarp. Olyckan har skett i södergående riktning. Polis, räddningstjänst och ambulans kör till platsen. E6:an stängs av i södergående riktning. Det finns i nuläget ingen information om eventuella personskador. Uppdatering: Båda fordonen kommer att bärgas från platsen. Uppdatering: Föraren av personbilen förs med ambulans till sjukhus. Trafiken leds om via Skegrieavfarten.

Försvunnen person

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 07:29

Försvunnen kvinna, Vellinge.

Polisen behöver allmänhetens hjälp i sökandet efter en kvinna som försvunnit från sitt boende på Mejerigatan. Kvinnan heter Anne, är 68 år och klädd i en mörkbrun, kort oljerock, blå jeans och svarta skor. Hon har mörkgrått hår, klippt i en page med längd ner till halsen. Hon går obehindrat, men har en sjukdomsbild som gör att hon bör anträffas snarast. Kvinnan tros befinna sig i Vellinge, men kan också ha gått i riktning mot Norra Håslöv. Allmänheten uppmanas att kontrollera sina trädgårdar och förråd. Ser du eller har du nyss sett en kvinna som stämmer in på signalementet? Ring polisen på 112. Uppdatering: Kvinnan är anträffad välbehållen.

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 11:35

Larm om pågående inbrott, Hallasvängen.

Uppringare larmar om ett pågående inbrott i en lägenhet. Flera polispatruller skickas till platsen. Uppdatering: Polis arbetar med att söka efter de misstänkta. Enligt de första uppgifterna rör det sig om två män. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas. I nuläget är det oklart vad som tillgripits.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
22%
SverigeStora Hammar

Brott jämfört med riket