facebook_pixelDalhemsvägen 100B Skåne län, Helsingborg - hitta.se
Hitta.se

Dalhemsvägen 100B

254 63 Helsingborg, Helsingborg Skåne län

Adress i Dalhem i Helsingborg i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Dalhemsvägen 100B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Dalhemsvägen 100B är ett flerfamiljshus.

Bolån i Helsingborg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Helsingborg. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Helsingborg

Boendemiljön i Dalhem

Människorna i Dalhem

Människorna i Dalhem

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Dalhem bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Helsingborgs kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (23%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 22% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 471 kr, vilket är 28% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 941 053 kronor i lån.

-28%

Här i Helsingborg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Dalhemsvägen 100B gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,21% (-1,44)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 49,8% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 76% fler röster än riksgenomsnittet.

S+76%

Bostadsmarknaden i Dalhem

i Dalhem pågår och planeras det för 91 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Dalhem

Just nu finns det 22 hyreslägenheter att byta till i närheten av Dalhemsvägen. Snitthyran är 5 555 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

317 meter från adressen ligger Dalhem Östra Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Kometen på Dalhemsvägen 63.

Lockas man av restaurangbesök finns Rodis Pizzeria och Restaurang Kavalleristen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (751 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Gubbaparken, ligger ca en minuts gångväg (131 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Studio Aktiverum/Gym, sex minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Dalhem

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat fredagen den 26 februari kl 06:54

Inbrott Olympiarinken

Väktare kontaktar polis efter att inbrottslarm har löst på Olympiarinken i Helsingborg. På plats kan man konstatera inbrott då okända gärningspersoner brutit upp en dörr och tillgripit okänd gods. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det finns i nuläget ingen misstänkt.

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 06:38

Olycka mellan person och buss, Järnvägsgatan.

Larm inkommer om en olycka mellan en person och en buss. Personen ska ha blivit påkörd men är ej fastklämd. Olyckan har skett i höjd med Knutpunkten. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen.

Stöld, försök

Rapporterat fredagen den 19 februari kl 07:10

Försök till stöld, Helsingborg

Väktare kontaktar polis efter att ett inbrottslarm löst på ett äldreboende i Helsingborg. På platsen kan ett inbrottsförsök konstateras. Man har med tillhygge gjort åverkan på en dörr. Händelsen rubriceras som försök till stöld genom inbrott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1034%
SverigeDalhem

Brott jämfört med riket