facebook_pixelRedaregatan 33 Skåne län, Helsingborg - hitta.se
Hitta.se

Redaregatan 33

252 36 Helsingborg, Helsingborg Skåne län

Adress i Helsingborgs Maria i Helsingborg i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Redaregatan 33.

Hitta hit

Bolån i Helsingborg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Helsingborg. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Helsingborg

Boendemiljön i Helsingborgs Maria

Människorna i Helsingborgs Maria

Människorna i Helsingborgs Maria

Unga och medelålders singlar med låga inkomster i hyresrätt i multikulturella förortsområden till storstad

I Helsingborgs Maria bor 44% kvinnor och 56% män. Medelåldern i området är 58 år, vilket är högre än medelåldern i Helsingborgs kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (9%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är näringsliv och samhällsekonomi, golf, besöka sportevenemang, läsa om olika resmål, fackliga frågor, utrikespolitik, vin och vinprovning, värdepapper och värdepappersaffärer, längdskidåkning och styrketräning.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 44% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 47%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 34 829 kr, vilket är 28% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 228 935 kronor i lån.

+28%

Här i Helsingborg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Redaregatan 33 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,21% (-1,44)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 27,9% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 40% fler röster än riksgenomsnittet.

M+40%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 262 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Oceanhamnen

Just nu finns det 22 hyreslägenheter att byta till i närheten av Redaregatan. Snitthyran är 6 866 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

610 meter från adressen ligger Prästgatan Pysslingen.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Knutpunkten på Järnvägsgatan 11.

Lockas man av restaurangbesök finns Marina Bar & Bistro och McDonald's i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (52 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Stadsparken, ligger ca tre minuters gångväg (343 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis, sex minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Helsingborgs Maria

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat fredagen den 26 februari kl 06:54

Inbrott Olympiarinken

Väktare kontaktar polis efter att inbrottslarm har löst på Olympiarinken i Helsingborg. På plats kan man konstatera inbrott då okända gärningspersoner brutit upp en dörr och tillgripit okänd gods. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det finns i nuläget ingen misstänkt.

Misshandel

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 07:24

Larm om en man med stick- eller skärskador, Helsingborg.

Larm inkommer om en skadad man. Mannen tros ha tillfogats stick- eller skärskador. Polis och ambulans skickas till platsen. Den misstänkta brottsplatsen, ett trapphus på Håkan Lundbergs gata, spärras av. Uppdatering: Dörrknackning påbörjas i den aktuella trappuppgången. Uppdatering: Målsägande är förd med ambulans till sjukhus. Uppdatering: Polis arbetar fortfarande på den misstänkta brottsplatsen. I nuläget finns ingen misstänkt gripen. Målsägandes skador bedöms som allvarliga, enligt information från Region Skåne. Uppdatering: Ärendet rubriceras som grov misshandel och grovt rån.

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 06:38

Olycka mellan person och buss, Järnvägsgatan.

Larm inkommer om en olycka mellan en person och en buss. Personen ska ha blivit påkörd men är ej fastklämd. Olyckan har skett i höjd med Knutpunkten. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1034%
SverigeHelsingborgs Maria

Brott jämfört med riket