facebook_pixelTyringegatan 17 Skåne län, Helsingborg - hitta.se
Hitta.se

Tyringegatan 17

252 76 Helsingborg, Helsingborg Skåne län

Adress på Rosengården i Helsingborg i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tyringegatan 17.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1982

Fastigheten på Tyringegatan 17 är ett flerfamiljshus byggt 1982.

Snittvärderingen är 19 421 kr/m²

Snittvärderingen på Tyringegatan 17 är ca 19 421 kr/m².

Värdera bostad på Tyringegatan 17

Evaluation

Värdeindikation

19 421 kr/m2

Bolån i Helsingborg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Helsingborg. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Helsingborg

Boendemiljön på Rosengården

Boendemiljön på Rosengården

I området kring Tyringegatan 17 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1970- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (47%).

Wikipediafoton från närområdet

Sankt Olofs kyrka, Helsingborg
Rosengården
Helsingborgs kommun
Helsingborg Arena

Människorna på Rosengården

Människorna på Rosengården

Medelinkomsttagare i bostadsrätt i multikulturella etablerade förortsområden utanför storstad

På Rosengården bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Helsingborgs kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (48%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, astrologi, krukväxter, lösa korsord eller sudoku, skönhetsvård, besöka sportevenemang, modenyheter, sjukdomar och sjukvård, alternativ hälsovård och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 19% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 13% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 711 kr, vilket är 24% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 774 031 kronor i lån.

-24%

Här i Helsingborg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Tyringegatan 17 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,21% (-1,44)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 39,0% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 49% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+49%

Bostadsmarknaden på Rosengården

Rosengården pågår och planeras det för 113 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Husensjö

Just nu finns det 22 hyreslägenheter att byta till i närheten av Tyringegatan. Snitthyran är 4 945 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sju förskolor i närheten

54 meter från adressen ligger Regnbågens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Björnen på Jönköpingsgatan 24.

Lockas man av restaurangbesök finns Artos Konditori och Restaurang Dahlberg i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (579 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (215 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis, fem minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Rosengården

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat fredagen den 26 februari kl 06:54

Inbrott Olympiarinken

Väktare kontaktar polis efter att inbrottslarm har löst på Olympiarinken i Helsingborg. På plats kan man konstatera inbrott då okända gärningspersoner brutit upp en dörr och tillgripit okänd gods. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det finns i nuläget ingen misstänkt.

Misshandel

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 07:24

Larm om en man med stick- eller skärskador, Helsingborg.

Larm inkommer om en skadad man. Mannen tros ha tillfogats stick- eller skärskador. Polis och ambulans skickas till platsen. Den misstänkta brottsplatsen, ett trapphus på Håkan Lundbergs gata, spärras av. Uppdatering: Dörrknackning påbörjas i den aktuella trappuppgången. Uppdatering: Målsägande är förd med ambulans till sjukhus. Uppdatering: Polis arbetar fortfarande på den misstänkta brottsplatsen. I nuläget finns ingen misstänkt gripen. Målsägandes skador bedöms som allvarliga, enligt information från Region Skåne. Uppdatering: Ärendet rubriceras som grov misshandel och grovt rån.

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 06:38

Olycka mellan person och buss, Järnvägsgatan.

Larm inkommer om en olycka mellan en person och en buss. Personen ska ha blivit påkörd men är ej fastklämd. Olyckan har skett i höjd med Knutpunkten. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1034%
SverigeRosengården

Brott jämfört med riket