facebook_pixelFinessvägen 5A Skåne Län, Klippan - hitta.se
Hitta.se

Finessvägen 5A

264 39 Klippan, Klippan Skåne Län

Adress i Västra Sönnarslöv i Klippan i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Finessvägen 5A.

Hitta hit

Bolån i Klippan - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Klippan. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Klippan

Boendemiljön i Västra Sönnarslöv

Människorna i Västra Sönnarslöv

Människorna i Västra Sönnarslöv

Medelinkomsttagarfamiljer i bostadsrättsradhus i förorter till de större städerna

I Västra Sönnarslöv bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Klippans kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (17%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, föreningsverksamhet, heminredning, besöka sportevenemang, styrketräning, se sport på tv/läsa om sport, bantningstips, trav och galopp, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 34% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 75%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 595 kr, vilket är 31% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 642 281 kronor i lån.

-31%

Här i Klippan betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Finessvägen 5A gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,75% (-0,90)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,682% (-1,49)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 37,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 113% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+113%

Bostadsmarknaden i Västra Sönnarslöv

Just nu finns 14 objekt till salu i Klippan Tätort

Det har sålts 54 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 8 626 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 7 722 kr/m2 och går upp med 9.93 %.

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av finessvägen. Snitthyran är 5 300 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 674 meter från adressen ligger Förskolan Linnéa.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är ICA Nära Klippan på Storgatan 21.

Lockas man av restaurangbesök finns Villan - MiLgårdarna och 21:ans Restaurang & Pizzeria i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (114 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (136 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Västra Sönnarslöv

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat måndagen den 19 april kl 05:14

Larm om gräsbrand, Kolonigatan.

En förbipasserande larmar om en gräsbrand intill ett koloniområde. Polis och räddningstjänst kör till platsen. Uppringaren har själv lyckats stampa ner delar av branden. Uppdatering: En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättas. Polis är klara på platsen.

Arbetsplatsolycka

Rapporterat måndagen den 19 april kl 09:57

Larm om arbetsplatsolycka

Polis och ambulans larmas till en maskinindustri utanför Östra Ljungby med anledning av en arbetsplatsolycka. En man uppges ha skadat sig i samband med att han arbetat på platsen. 10.34 Den drabbade, en man i 60-års åldern, är förd till sjukhus med ambulans. Polis har varit på plats för att hålla förhör med eventuella vittnen samt dokumentera platsen. En anmälan om vållande till kroppsskada i samband med arbetsolycka upprättas.

Stöld, försök

Rapporterat onsdagen den 14 april kl 07:01

Försök till bensinstöld från bil, centrum.

En uppringare berättar att han kör efter en a-traktor som nyss ska ha varit inblandad i en bensingslangning från en personbil vid Ravingatan/Fäladsgatan. Polis skickas mot platsen och möter upp vid Krika där både uppringaren och a-traktorn stannat. I a-traktorn finns tre pojkar i 15-16 årsåldern som samtliga misstänks för försök till stöld. Föräldrarna till respektive pojke kontaktas och en av pojkarna transporteras till hemmet. Från brottsplatsen tas en dunk och slang i beslag.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
5%
SverigeVästra Sönnarslöv

Brott jämfört med riket