facebook_pixel
Hitta.se

Vistagårdsvägen 32

291 91 Kristianstad, Kristianstad Skåne län

Adress i Norra Åsum i Kristianstad i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Vistagårdsvägen 32.

Hitta hit

Bolån i Kristianstad - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Kristianstad. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2022) för ett bolån bundet på 1 år: 1,76%

Räkna på ditt bolån!

Bolåneräntan du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,77% (apr 2022).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 1 års bunden ränta på 1,76% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 440 733 kronor och den första avbetalningen är 3 133 kronor.

Nordea Logo
Bolån i Kristianstad

Boendemiljön i Vistagårdsvägen 32

Boendemiljön i Vistagårdsvägen 32

Vistagårdsvägen 32 ligger i Kristianstad

I området kring Vistagårdsvägen 32 bor många i lantbruk

Boendemiljön i Vistagårdsvägen 32

Drönarfoton över Norra Åsum

En drönare har flugit över Norra Åsum och tagit drönarbilder med 360° helikopterperspektiv. Se bilder över Norra Åsum eller kolla om ditt hus finns med.

Människorna i Vistagårdsvägen 32

Människorna i Vistagårdsvägen 32

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, arbeta i trädgården, trav och galopp och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i förskoleålder

I Vistagårdsvägen 32 har 16% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i förskoleålder och 9% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (23%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 50% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 33% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 152 kr, vilket är -4% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 801 742 kr i lån.

-4%

Här i Kristianstad betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,46% (-0,19)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,392% (-0,78)

Hög medelålder i området

Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Kristianstads kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (32%) är högre än i resten av kommunen.

Sverigedemokraterna är ovanligt starka i området

I valdistriktet röstar man borgerligt. Sverigedemokraterna får 46% fler röster än riksgenomsnittet. Moderaterna är största parti med 26.9% av rösterna.

SD+46%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 30 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 17 objekt till salu i Gärds Köpinge

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (566 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (23 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vistagårdsvägen 32

Uppdateringarna presenteras av Verisure

1000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat söndagen den 8 maj kl 07:03

Larm om berusad förare, Bäcksskog.

Larm inkommer om att en berusad man lämnat en fest och tagit sig från platsen genom att köra en bil. Polispatruller skickas till området för att söka efter bilen. Bilen lokaliseras och stoppas efter ett kortare förföljande. Mannen, som är i 40-årsåldern, frihetsberövas för vidare provtagning. Hans körkort omhändertas på plats.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat måndagen den 9 maj kl 20:56

Västra Boulevarden. En personbil kolliderar med flera parkerade fordon, som träffar flertalet gångtrafikanter.

En personbil kolliderar med flera parkerade fordon, som träffar flertalet fotgängare, på Västra Boulevarden. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till platsen. Tre personer är förda till sjukhus. Polisen har ingen information om personernas skadeläge, i denna del hänvisas till sjukvården. Flera vittnesuppgifter talar för att två personbilar framförts i hög hastighet innan kollisionen skedde med de parkerade fordonen. Händelsen utreds just nu som grov vårdslöshet i trafik.

Brand

Rapporterat lördagen den 14 maj kl 08:46

Bilbrand på Norra Kanalgatan.

Polispatrull har varit på plats i samband med en bilbrand. Då det är oklart hur branden uppstått kommer det att upprättas en anmälan om skadegörelse. Inga personskador har inrapporterats.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
437%
SverigeVistagårdsvägen 32

Brott jämfört med riket