facebook_pixelTränggatan 33 Skåne län, Landskrona - hitta.se
Hitta.se

Tränggatan 33

261 38 Landskrona, Landskrona Skåne län

Adress i Landskrona i Landskrona i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tränggatan 33.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1960

Fastigheten på Tränggatan 33 är ett flerfamiljshus byggt 1960.

Bolån i Landskrona - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Landskrona. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Landskrona

Boendemiljön i Landskrona

Boendemiljön i Landskrona

I området kring Tränggatan 33 bor många i flerbostadshus och kedjehus som för det mesta är byggda på 1930- och 1940-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (52%).

Wikipediafoton från närområdet

Skånska trängkårens församling
Johannes Döparens katolska kyrka
Landskrona stad
Albins folkhögskola

Människorna i Landskrona

Människorna i Landskrona

Unga singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt i små- och medelstora städer

I Landskrona bor 42% kvinnor och 58% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Landskronas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (15%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, andra länders kultur, utrikespolitik, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, foto/film, prova nya produkter, film, inrikespolitik och datorer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 12% som högutbildade. 45% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 596 kr, vilket är 35% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 598 383 kronor i lån.

-35%

Här i Landskrona betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Tränggatan 33 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,24% (-1,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,172% (-2,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,7% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 72% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+72%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 165 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Väster

Just nu finns det 5 hyreslägenheter att byta till i närheten av Tränggatan. Snitthyran är 6 147 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

1 239 meter från adressen ligger Tegskiftets förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära J-ge:s Livs på Artillerigatan 26.

Lockas man av restaurangbesök finns Landskrona Pizzabutik och Tages Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (282 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (304 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, tio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Landskrona

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat onsdagen den 17 februari kl 07:22

Avåkning på Lundavägen, Saxtorp.

En personbil har kört av vägen och in i en trädgård på väg 104 i höjd med Saxtorp. Ingen person har kommit till skada i samband med olyckan. Bärgare är beställd till platsen.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 15 februari kl 07:11

Påkörd person, Storgatan.

En person är förd till sjukhus med ambulans efter att ha blivit påkörd av en personbil vid korsningen mellan Storgatan och Södra Långgatan. Övriga omständigheter kring olyckan är inledningsvis okända.

Mord/dråp, försök

Rapporterat fredagen den 12 februari kl 07:09

Exercisgatan. En kvinna är skadad efter att hon blivit utsatt för våld av elev på en skola.

En anställd på en skola, med adress Exercisgatan, blev slagen med ett tillhygge av en elev under eftermiddagen. Polis och ambulanssjukvård skickades till skolan. Den anställde, en kvinna i 50-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans. Kvinnans skadeläge är för Polisen okänt. Eleven, som är under 15 år, är anträffad. Polisen upprättar anmälan om försök till mord. Ärendet hanteras i samråd med vårdnadshavare och sociala myndigheter.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
197%
SverigeLandskrona

Brott jämfört med riket