facebook_pixelVasagatan 15B Skåne län, Landskrona - hitta.se
Hitta.se

Vasagatan 15B

261 36 Landskrona, Landskrona Skåne län

Adress i Landskrona Centrum i Landskrona i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Vasagatan 15B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1954

Fastigheten på Vasagatan 15B är ett flerfamiljshus byggt 1954.

Bolån i Landskrona - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Landskrona. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Landskrona

Boendemiljön i Landskrona Centrum

Boendemiljön i Landskrona Centrum

I området kring Vasagatan 15 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1940- och 1950-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (39%).

Wikipediafoton från närområdet

Landskrona distrikt
Albins folkhögskola
Landskrona
Landskrona stad

Människorna i Landskrona Centrum

Människorna i Landskrona Centrum

Unga och medelålders singlar med låga inkomster i hyresrätt i multikulturella förortsområden till storstad

I Landskrona Centrum bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Landskronas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, andra länders kultur, utrikespolitik, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, foto/film, prova nya produkter, film, inrikespolitik och datorer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 16% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 718 kr, vilket är 38% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 850 152 kronor i lån.

-38%

Här i Landskrona betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Vasagatan 15B gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,24% (-1,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,172% (-2,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 37,5% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 51% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+51%

Bostadsmarknaden i Landskrona Centrum

i Landskrona Centrum pågår och planeras det för 165 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Citadellet

Just nu finns det 5 hyreslägenheter att byta till i närheten av Vasagatan. Snitthyran är 6 147 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

795 meter från adressen ligger Tegskiftets förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära J-ge:s Livs på Artillerigatan 26.

Lockas man av restaurangbesök finns Landskrona Pizzabutik i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (206 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (183 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, sex minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Landskrona Centrum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sabotage mot blåljusverksamhet

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 04:17

Blåsljussabotage

I samband med fordonskontroll uppstod en underlägessituation vid ingripandet. Flertal patruller till plats. 3 grips för blåsljussabotage, våldsamt motstånd och narkotikabrott. Sammanfattning: En patrull genomförde en fordonskontroll på Österleden strax efter midnatt. Vid kontrollen gjorde tre män motstånd samt hotade patrullen varpå fler patruller kallades till platsen. De tre männen frihetsberövades och fördes till polisstationen för förhör. En anmälan om sabotage mot blåljusverksamhet är upprättad.

Skottlossning

Rapporterat söndagen den 28 februari kl 01:03

Den misstänkta skottlossningen som inkom tidigare under kvällen är troligtvis ingen skottlossning.

Efter att ha kontrollerat vittnesuppgifter och brottsplatsen kan det konstateras att det troligen inte varit en skottlossning utan snarare en skadegörelse med någon form av trubbigt våld mot fordonets framruta.Anmälan upprättad. Ingen misstänkt i nuläget.

Skottlossning

Rapporterat lördagen den 27 februari kl 11:16

Larvi. En parkerad personbil är beskjuten.

Polisens ledningscentral får samtal om flera höga smällar och att en parkerad personbil blivit beskjuten på Vengatan. Polis och ambulanssjukvård skickas till adressen. En personbil med förmodade skotthål är anträffad. Ingen person befann sig i fordonet vid tillfället för beskjutningen och ingen person är skadad. Brottsplatsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning. Polisen söker efter en eller flera gärningsmän, som förmodas ha lämnat platsen i bil. Ingen är gripen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
197%
SverigeLandskrona Centrum

Brott jämfört med riket