facebook_pixelHundlokevägen 12 Skåne län, Ludvigsborg - hitta.se

Hundlokevägen 12

242 72 Ludvigsborg, Hörby Skåne län

Adress i Röinge i Ludvigsborg i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hundlokevägen 12.

Hitta hit

En villa byggd 1969

På adressen finns en villa byggd 1969. Huset är 60 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Röinge.

Bolån i Ludvigsborg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ludvigsborg. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Ludvigsborg

Tomten är ca 1310 kvadratmeter

Tomten, RÖINGE 3:139, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten RÖINGE 3:139 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Röinge

Människorna i Röinge

Människorna i Röinge

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Röinge bor 40% kvinnor och 60% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är högre än medelåldern i Hörbys kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (31%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är meka med bilar, arbeta i trädgården, antikviteter, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku, krukväxter, snickra/måla och bygga, motorsport och energisparande.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 27% som högutbildade. 48% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 34% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 798 kr, vilket är 5% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 556 297 kronor i lån.

-5%

Här i Hörby betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Hundlokevägen 12 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,2 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,08% (-0,57)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,012% (-1,16)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 37,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 113% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+113%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i Röinge

Just nu finns 15 objekt till salu i Ludvigsborg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

911 meter från adressen ligger Skogsgläntans Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara elva minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Ludvigsborg på Ludvigsborgsvägen 5.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (504 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (141 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Röinge

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån

Rapporterat söndagen den 22 november kl 07:12

Centralt. Butiksrån

En delvis maskerad gärningskvinna hotar personal i en livsmedelsbutik på Västerlånggatan med kniv och kräver pengar. Polis skickas till adressen. Ingen person är fysiskt skadad. Gärningskvinnan, som lämnade brottsplatsen till fots i riktning mot Föreningstorget, fick med sig kontanter. Ingen är gripen.

Våldtäkt

Rapporterat söndagen den 22 november kl 06:51

Våldtäkt vid lekplats, Eslöv.

Strax innan kl 22.00 igår kväll fick polisen larm om en våldtäkt som skall ha inträffat vid en lekplats i centrala Eslöv. En minderårig flicka skall ha blivit utsatt. Polisen spärrade av lekplatsen och en teknisk undersökning genomfördes. Även specialsökhund sökte av platsen. Teknikerna var klara på platsen kl 02:30 och avspärrningen hävdes därefter. En anmälan om grov våldtäkt upprättas. Vid kl 07:00 har ingen misstänkt gärningsperson gripits i ärendet.

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 14 november kl 11:28

Personbil i olycka, Hörbyvägen.

Larm inkommer om en singelolycka på Hörbyvägen strax öster om Höör. En personbil har kört in i ett träd. Polis, räddningstjänst och ambulans kör till platsen. Uppdatering: En person har färdats i bilen. Kvinnan förs med ambulans till sjukhus.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
15%
SverigeRöinge

Brott jämfört med riket