facebook_pixelÖnnerupsvägen 71 Skåne Län, Lund - hitta.se
Hitta.se

Önnerupsvägen 71

227 63 Lund, Lund Skåne Län

Adress i Lunds Sankt Peters Kloster i Lund i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Önnerupsvägen 71.

Hitta hit

Bolån i Lund - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Lund. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Lund

Boendemiljön i Lunds Sankt Peters Kloster

Människorna i Lunds Sankt Peters Kloster

Människorna i Lunds Sankt Peters Kloster

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Lunds Sankt Peters Kloster bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Lunds kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (18%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 40% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 36% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 67%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 710 kr, vilket är 24% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 609 616 kronor i lån.

-24%

Här i Lund betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Önnerupsvägen 71 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 24,7% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 53% fler röster än riksgenomsnittet.

L+53%

Bostadsmarknaden i Lunds Sankt Peters Kloster

i Lunds Sankt Peters Kloster pågår och planeras det för 377 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 2 objekt till salu i Värpinge

Just nu finns det 76 hyreslägenheter att byta till i närheten av önnerupsvägen. Snitthyran är 8 079 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

1 896 meter från adressen ligger Värpingeskolan.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (372 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (30 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Lunds Sankt Peters Kloster

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat söndagen den 10 januari kl 06:53

Inbrott på bilfirma, Tenngatan.

Larm inkommer om ett inbrott på ett bilföretag. En gärningsman syns i lokalerna. Polispatrull skickas till platsen. Det konstateras att ett dörrlås är avmonterat. Den misstänkte är inte kvar på platsen. Enligt de första uppgifterna ska en cross ha tillgripits. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Stöld/inbrott

Rapporterat söndagen den 3 januari kl 01:14

Inbrott på restaurang, Vävaregatan.

Personal på en restaurang larmar polis och berättar att man haft inbrott. Det saknas föremål och det är stökigt i lokalen. Polispatrull skickas till platsen.

Övrigt

Rapporterat söndagen den 3 januari kl 06:53

Höga smällar i trapphus, Hansavägen.

Larm inkommer om höga smällar i ett trapphus. Polispatruller och räddningstjänst skickas till platsen för kontroll. Det konstateras att en större fyrverkeripjäs briserat inomhus. Inga personer ska ha skadats i samband med händelsen. En anmälan kommer att upprättas, rubricering är i nuläget oklar.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
29%
SverigeLunds Sankt Peters Kloster

Brott jämfört med riket