facebook_pixelMobilvägen 12 Skåne län, Lund - hitta.se
Hitta.se

Mobilvägen 12

223 62 Lund, Lund Skåne län

Adress i Brunnshög i Lund i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Mobilvägen 12.

Hitta hit

Bolån i Lund - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Lund. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Lund

Boendemiljön i Brunnshög

Människorna i Brunnshög

Människorna i Brunnshög

Äldre och pensionerade medelinkomsttagare i villa utanför småorter eller i glesbygd

I Brunnshög bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Lunds kommun (44 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (24%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 51% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 39% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 31 125 kr, vilket är 15% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 491 782 kronor i lån.

+15%

Här i Lund betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Mobilvägen 12 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 27,0% av rösterna. Miljöpartiet är det parti som sticker ut med 260% fler röster än riksgenomsnittet.

MP+260%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Audi i området.

Volvo
Audi

Bostadsmarknaden i Brunnshög

i Brunnshög pågår och planeras det för 321 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 5 objekt till salu i Brunnshög

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Mobilvägen. Snitthyran är 7 211 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

370 meter från adressen ligger Djingis Khan Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Tornet på Uardavägen 131.

Lockas man av restaurangbesök finns Bricks Eatery C/o Smarta Kök och Edison i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tolv minuters gångväg (1255 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (201 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Olympen, nio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Brunnshög

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 3 december kl 10:59

Personbil i olycka, RV11.

Larm inkommer om en singelolycka på RV11 i höjd med Krutladan. En personbil ska ha kört in i mitträcket. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Vägen är avstängd i båda riktningarna. Den person som färdats i bilen undersöks nu av ambulans på plats. Uppdatering: Bilen ska bärgas från platsen.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 27 november kl 09:47

Trafikolycka, Norra Ringen.

Räddningstjänst, ambulans och Polis larmas till en trafikolycka på Norra Ringen i Lund. Enligt initiala uppgifter rör det sig om en kollision mellan två personbilar. Vägen är för närvarande avstängd i västlig riktning mellan Svenshögsvägen och Delfinvägen. 09.57 Vägen är åter öppen för trafik. Polisen är klara på olycksplatsen. En person förs till sjukhus för närmre kontroll. Anmälan om trafikolycka upprättas.

Stöld/inbrott

Rapporterat måndagen den 23 november kl 11:35

Larm om pågående inbrott, Häradsvägen.

Uppringare larmar om ett pågående inbrott i förråd. En man med ett kofotsliknande föremål rör sig på platsen. Polispatruller skickas till adressen. Ett flertal förråd konstateras vara uppbrutna. Den man som tros ha med inbrottet att göra är inte kvar. Patruller arbetar med att söka efter den misstänkte. Uppdatering : Vid 23:15-tiden stoppar polis en personbil vid Svenshög i närheten av brottsplatsen. I bilen anträffas gods så som sparkcyklar, däck samt verktyg. Tre misstänkta gärningsmän grips, födda -87, -97 samt -00. Tidigt i morse släpptes två av männen och den tredje, född -87, är anhållen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
525%
SverigeBrunnshög

Brott jämfört med riket