facebook_pixelVillagatan 62 Skåne Län, Mörarp - hitta.se
Hitta.se

Villagatan 62

253 54 Mörarp, Helsingborg Skåne Län

Adress i Mörarp i Mörarp i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Villagatan 62.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1989

Fastigheten på Villagatan 62 är ett flerfamiljshus byggt 1989.

Bolån i Mörarp - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Mörarp. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Mörarp

Tomten är ca 17242 kvadratmeter

Tomten, LINGONKRUSET 22, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LINGONKRUSET 22 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Mörarp

Människorna i Mörarp

Människorna i Mörarp

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Mörarp bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Helsingborgs kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (32%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är golf, utförsåkning, näringsliv och samhällsekonomi, längdskidåkning, segling, vin och vinprovning, föreningsverksamhet, skattefrågor, inrikespolitik och värdepapper och värdepappersaffärer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 26% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 466 kr, vilket är 25% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 603 782 kronor i lån.

-25%

Här i Helsingborg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Villagatan 62 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,21% (-1,44)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 35,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 102% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+102%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 60 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 7 objekt till salu i Mörarp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

293 meter från adressen ligger Mörarps Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (947 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (90 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Mörarp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Försvunnen person

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 07:37

Polisen behöver hjälp med att hitta en försvunnen person i Helsingborg.

77-åriga Gunhild lämnade vårdboendet på Miatorp vid 18.45-tiden och har därefter inte setts till. Gunhild är cirka 165 cm lång och har något kraftig kroppsbyggnad. Hon har kort grått hår. Vid försvinnandet var hon klädd i mörkbrun mockajacka med huva och svarta skor. Gunhild har en demenssjukdom. Om du ser eller har sett Gunhild i närtid, ring 112 och begär bli kopplad till Polisens ledningscentral i region syd. Berätta att det gäller en försvunnen person i Helsingborg. Uppdatering kl. 20.02: Kvinnan är anträffad oskadd.

Misshandel

Rapporterat tisdagen den 5 januari kl 07:18

Tågvärd misshandlad, Påarp.

En tågvärd ska ha blivit misshandlad av en resenär. Polispatruller samt ambulans är på väg till stationen i Påarp där tåget är stillastående. Uppdatering: Polispatrull har säkrat den misstänkte, en man i 20-årsåldern. Uppdatering: Mannen är gripen, misstänkt för våld/hot mot tjänsteman.

Sabotage mot blåljusverksamhet

Rapporterat fredagen den 1 januari kl 11:15

Centralt. Polis angrips med fyrverkeripjäser.

Ungdomar kastar och/eller skjuter fyrverkeripjäser mot människor, fordon och byggnader på Torggatan. Polis skickas till adressen. När polispatrull anländer till platsen, blir deras bil beskjuten av fyrverkeripjäser från 10-15 ungdomar. Förstärkning tillkallas. Ett flertal ungdomar har avvisats med stöd av Polislag 13§. Fyrverkerier har tagits i beslag. Ingen polisman eller privatperson har skadats. Polisen upprättar anmälan om sabotage mot blåljusverksamhet. Ingen person är gripen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1034%
SverigeMörarp

Brott jämfört med riket