facebook_pixelAlbinsrogatan 41 Skåne län, Malmö - hitta.se
Hitta.se

Albinsrogatan 41

214 67 Malmö, Malmö Skåne län

Adress i Eriksfält i Malmö i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Albinsrogatan 41.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1966

Fastigheten på Albinsrogatan 41 är ett flerfamiljshus byggt 1966.

Snittvärderingen är 28 180 kr/m²

Snittvärderingen på Albinsrogatan 41 är ca 28 180 kr/m².

Värdera bostad på Albinsrogatan 41

Evaluation

Värdeindikation

28 180 kr/m2

Bolån i Malmö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Malmö. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Malmö

Boendemiljön i Eriksfält

Boendemiljön i Eriksfält

I området kring Albinsrogatan 41 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1960- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (69%).

Wikipediafoton från närområdet

Gröndal, Malmö
Pingstkyrkan Europaporten
Borgmästaregården, Malmö
Flensburg, Malmö

Människorna i Eriksfält

Människorna i Eriksfält

Pensionärer med låga inkomster i äldreboende eller bostadsrätt

I Eriksfält bor 58% kvinnor och 42% män. Medelåldern i området är 58 år, vilket är högre än medelåldern i Malmös kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (49%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, trav och galopp, kungligheter, krukväxter, hårvård, ishockey, skattefrågor, se sport på tv/läsa om sport, teater och föreningsverksamhet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 30% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 3% har endast grundskoleutbildning. 7% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 47%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 441 kr, vilket är 25% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 896 975 kronor i lån.

-25%

Här i Malmö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Albinsrogatan 41 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,4% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 37% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+37%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 166 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Borgmästaregården

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Albinsrogatan. Snitthyran är 5 952 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sju förskolor i närheten

348 meter från adressen ligger Arkitektens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Stora Coop Stadion på Stadiongatan 24.

Lockas man av restaurangbesök finns Allans Korv och Stadionmässan i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (725 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Östra Stadionparken, ligger ca en minuts gångväg (175 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, SATS Mobilia, fem minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Eriksfält

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 4 mars kl 08:56

Larm om påkörd person

Polis och ambulans larmas till Lorensborgsgatan/Stadiongatan med anledning av ett larm om en påkörd person. Polis är på plats. 09.50 Polisen är klara på platsen. Den påkörde undersöktes av ambulans på olycksplatsen och fördes sedan till sjukhus för närmre kontroll. Det rör sig om en 11-årig pojke. Polis har hållit förhör med föraren till den påkörande bilen, en man i 50-års åldern. Anmälan om vållande till kroppsskada upprättas.

Rån

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 12:07

Lorensborg. Personrån leder till förföljande av fordon.

En man och en kvinna hotar en man med ett knivliknande föremål och tilltvingar sig bland annat mannens bil. Händelsen sker på området till en bensinmack på Lorensborgsgatan. Gärningspersonerna lämnar platsen i bilen de just tilltvingat sig. Polis skickas till adressen. Mannen som blev rånad är fysiskt oskadd. Cirka tio minuter senare får en polispatrull syn på den tillgripna bilen i Möllevångsområdet. Patrullen ger stoppsignal till aktuell bil men föraren fortsätter färden utan att stanna, ett förföljande inleds. I framfarten kolliderar den tillgripna bilen med en annan bilist, som inte blev fysiskt skadad. Färden tar slut på Carl Gustafs väg, i höjd med Universitetssjukhuset. Gärningspersonerna är gripna. Kvinnan är under vård på sjukhuset, hennes skadeläge är just nu okänt. Fullständig brottsrubricering är inte preciserad.

Rån

Rapporterat torsdagen den 18 februari kl 01:30

Personrån, Per Albin Hanssons väg.

En kvinna har utsatts för ett rån i köpcentrumet Mobilia på Per Albin Hanssons väg i Malmö. Rånet skedde i samband med att kvinnan skulle möta upp en person som skulle köpa två mobiltelefoner av henne. När hon väntade på köparen så kom det en man och ryckte till sig påsen som mobilerna låg i och sprang från platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
441%
SverigeEriksfält

Brott jämfört med riket