facebook_pixelAxel Danielssons Väg 55 Skåne län, Malmö - hitta.se
Hitta.se

Axel Danielssons Väg 55

215 74 Malmö, Malmö Skåne län

Adress i Fosie i Malmö i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Axel Danielssons Väg 55.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1973

Fastigheten på Axel Danielssons Väg 55 är ett flerfamiljshus byggt 1973.

Snittvärderingen är 14 960 kr/m²

Snittvärderingen på Axel Danielssons Väg 55 är ca 14 960 kr/m².

Värdera bostad på Axel Danielssons Väg 55

Evaluation

Värdeindikation

14 960 kr/m2

Bolån i Malmö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Malmö. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Malmö

Boendemiljön i Fosie

Boendemiljön i Fosie

I området kring Axel Danielssons Väg 55 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (33%).

Wikipediafoton från närområdet

Katrinetorp
Munkhättegatan
Lindeborg
Kastanjegården

Människorna i Fosie

Människorna i Fosie

Medelinkomsttagare i bostadsrätt i multikulturella etablerade förortsområden utanför storstad

I Fosie bor 44% kvinnor och 56% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Malmös kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (18%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är alternativ hälsovård, skönhetsvård, astrologi, datorer, prova nya produkter, följa populära tv-serier, bantningstips, spela dataspel/tv-spel, hårvård och film.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 19% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 17% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 43%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 115 kr, vilket är 37% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 250 652 kronor i lån.

-37%

Här i Malmö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Axel Danielssons Väg 55 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 50,4% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 78% fler röster än riksgenomsnittet.

S+78%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 306 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Almvik

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Axel Danielssons Väg. Snitthyran är 7 204 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

174 meter från adressen ligger Almviksgården Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara tio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Lindeborg på Orkestergatan 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Klein's Mat på Katrinetorps Herrgård och Salad & Sushi i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (777 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (131 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, sex minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Fosie

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Våld/hot mot tjänsteman

Rapporterat söndagen den 17 januari kl 04:59

Hyllie. Hot mot ordningsvakt.

Ordningsvakter på ett köpcenter med adress Hyllie Boulevard begär biträde av polis. Polis skickas till adressen. Polisen är på plats och har läget under kontroll. Ordningsvakter i köpcentrat har gett personer instruktion att hålla avstånd med anledning av rådande regler/riktlinjer i pågående pandemi och diskussion uppstod. Ordningsvakterna möttes av aggression och hotelser. Flertalet personer strömmade till och det blev en pressad situation. Tre män mellan 20 och 30 år avlägsnas från köpcentrat med stöd av Polislag 13 §. Alla männen är misstänkta för hot mot tjänsteman och en av männen är dessutom misstänkt för våldsamt motstånd.

Trafikolycka, singel

Rapporterat lördagen den 16 januari kl 07:05

Trafikplats Spillepeng. En personbil har voltat av vägen.

En personbil voltar av vägen och hamnar på taket i cirkulationsplatsen vid trafikplats Spillepeng. Polis, räddningstjänsten och ambulanssjukvård skickas till platsen. Flera personer har setts lämna olycksplatsen till fots. Ingen person är anträffad skadad. Polisen söker efter personerna med hjälp av bland annat hundpatrull och helikopter. Uppdatering kl. 23.29: Ingen person har anträffats. Polisen upprättar anmälan om vårdslöshet i trafik och smitning från trafikolycksplats.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 09:24

Trafikolycka Trelleborgsvägen, Malmö

Två personbilar har kolliderat på Trelleborgsvägen i Malmö. Olyckan påverkar trafiken i viss mån. Polisen har inga uppgifter om skadeläget. Uppdatering: Föraren av den ena personbilen misstänks för grov olovlig körning, underlåtenhet att iaktta väjningsplikt, olovligt brukande samt missbruk av urkund.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
241%
SverigeFosie

Brott jämfört med riket