facebook_pixelBennets Väg 3A Skåne län, Malmö - hitta.se

Bennets Väg 3A

213 67 Malmö, Malmö Skåne län

Adress i Västra Skrävlinge i Malmö i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bennets Väg 3A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1964

Fastigheten på Bennets Väg 3A är ett flerfamiljshus byggt 1964.

Bolån i Malmö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Malmö. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Malmö

Boendemiljön i Västra Skrävlinge

Boendemiljön i Västra Skrävlinge

I området kring Bennets Väg 3 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1960- och 1950-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (28%).

Boendemiljön i Västra Skrävlinge

Två drönarbilder över Västra Skrävlinge

En drönare har flugit över Västra Skrävlinge och tagit två bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Västra Skrävlinge från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Sofielunds distrikt
Törnrosen
Annelund, Malmö
Zlatan Court

Människorna i Västra Skrävlinge

Människorna i Västra Skrävlinge

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I Västra Skrävlinge bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är högre än medelåldern i Malmös kommun (45 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (14%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, andra länders kultur, utrikespolitik, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, foto/film, prova nya produkter, film, inrikespolitik och datorer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 10% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 28% har endast grundskoleutbildning. 5% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 32%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 14 620 kr, vilket är 46% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 944 542 kronor i lån.

-46%

Här i Malmö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Bennets Väg 3A gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 63,6% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 125% fler röster än riksgenomsnittet.

S+125%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Fiat i området.

Toyota
Fiat

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 107 lägenheter och snittpriset är 27 482 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Södra Innerstaden

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Bennets Väg. Snitthyran är 6 326 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tio förskolor och en grundskola i närheten

På samma adress ligger Vildrosens förskola.

Närmaste grundskola är Värner Rydénskolan (312 meter), som är en kommunal skola med ca 562 elever i årskurserna 1-9. Här har 77% av lärarna lärarexamen och det går nio elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Bennets Livs på Bennets Väg 45.

Lockas man av restaurangbesök finns Royal Pool Hall i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (861 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Enskifteshagen, ligger ca två minuters gångväg (265 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Let's Sport Girls, nio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Västra Skrävlinge

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 29 november kl 05:20

Bilar i kollision på Amiralsgatan.

Två bilar har kolliderat på Amiralsgatan strax efter rondellen vid Thomsons väg. Båda bilarna behöver bärgas från platsen vilket innebär störningar i trafiken i riktning mot Rosengårds centrum.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 27 november kl 03:57

Sparkcyklist och personbil i kollision på Celsiusgatan.

En olycka inträffade på Celsiusgatan vid korsningen med Östra Farmvägen där en person på en sparkcykel körde in i en personbil. Sparkcyklisten fördes för kontroll till sjukhus med ambulans. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Mord/dråp, försök

Rapporterat söndagen den 22 november kl 09:36

Larm om bråk vid Möllevångstorget, en gripen för försök till mord.

Polis larmas till Möllevångstorget med anledning av ett bråk. På platsen anträffas en person med misstänkta stick eller skärskador. Personen förs in till sjukhus. Polisen har spärrat av den förmodade brottsplatsen, som är utomhus på Bergsgatan/Smedjegatan. En person har gripits i närområdet, händelsen utreds som försök till mord. Har du gjort iakttagelser? Hör av dig till oss på 114 14 och lämna tips.   21.55 Förtydligande: Den drabbade fördes in till sjukhus med polisbil. Såväl den drabbade som den misstänkte är av manligt kön. För närvarande har polisen ingen uppgift om ålder. Den förmodade brottsplatsen är fortsatt avspärrad i väntan på teknisk undersökning. 22.12 Dörrknackning har påbörjats i området.  Den misstänkte greps mellan sjukhusområdet och Triangelns tågstation. Gripandeplatsen är även avspärrad i väntan på närmre undersökning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
441%
SverigeVästra Skrävlinge

Brott jämfört med riket