facebook_pixelKilian Zollsgatan 29A Skåne län, Malmö - hitta.se
Hitta.se

Kilian Zollsgatan 29A

217 56 Malmö, Malmö Skåne län

Adress i Slottsstaden i Malmö i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kilian Zollsgatan 29A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1945

Fastigheten på Kilian Zollsgatan 29A är ett flerfamiljshus byggt 1945.

Bolån i Malmö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Malmö. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Malmö

Boendemiljön i Slottsstaden

Boendemiljön i Slottsstaden

I området kring Kilian Zollsgatan 29 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1940- och 1950-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (57%).

Wikipediafoton från närområdet

Västra Innerstaden
Fågelbacken
Slottsstadens distrikt
Fridhem, Malmö

Människorna i Slottsstaden

Människorna i Slottsstaden

Unga urbana singelhushåll med goda inkomster i bostadsrätt i innerstad eller citynära förort

I Slottsstaden bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är högre än medelåldern i Malmös kommun (45 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (18%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är modenyheter, andra länders kultur, segling, utrikespolitik, näringsliv och samhällsekonomi, vin och vinprovning, konst, jämställdhetsfrågor, skönhetsvård och styrketräning.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 58% som högutbildade. 23% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 36% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 71%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 633 kr, vilket är 2% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 873 064 kronor i lån.

-2%

Här i Malmö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Kilian Zollsgatan 29A gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 30,5% av rösterna. Miljöpartiet är det parti som sticker ut med 63% fler röster än riksgenomsnittet.

MP+63%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 107 lägenheter och snittpriset är 27 482 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Ribersborg

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Kilian Zollsgatan. Snitthyran är 9 226 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sju förskolor i närheten

194 meter från adressen ligger Ribersborgs förskola.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Nära på Tessins Väg 12.

Lockas man av restaurangbesök finns Pizzeria Quattro och Conditori Tessina i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (439 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Rönneholmsparken, ligger ca tre minuters gångväg (333 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, nio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Slottsstaden

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Övrigt

Rapporterat söndagen den 17 januari kl 08:53

Möllevången. Falskt larm.

Polisens regionledningscentral får samtal om ett pågående bråk i en bostad på Möllevången. Polis skickas till adressen. När polis kommit på plats, visade det sig att det inte handlade om något bråk. En kvinna på adressen önskade anmäla en annan icke akut händelse och uppgav felaktiga uppgifter i syfte att få snabbare hjälp. Kvinnan, som är i 40-årsåldern, misstänks nu för falskt larm.

Inbrott

Rapporterat söndagen den 10 januari kl 10:05

Obehörig person inne på redaktion, Rådmansgatan.

Personal på en redaktion larmar polis och berättar att de upptäckt en obehörig man i lokalerna. Misstanken är att det rör sig om ett inbrott. En väktare konfronterar den misstänkte, men mannen lyckas ta sig ut från lokalerna. Flera polispatruller samt helikopter skickas till platsen för att söka efter den misstänkte. Uppdatering: Den misstänkte har inte anträffats. Ärendet hanteras som försök till inbrott.

Skadegörelse

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 07:11

Uppringare ehittar bullar med glas, Västra Sorgenfri.

En uppringare berättar att hon anträffat bullar innehållande glasbitar längs Hantverkaregatan. Uppringaren plockar upp de bullar hon hittar för att förhindra att hundar äter upp dem. Anmälan om försök till skadegörelse upprättas. Vittnesuppgifter, tips och andra iakttagelser mottages tacksamt via telefonnummer 114 14.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
441%
SverigeSlottsstaden

Brott jämfört med riket