facebook_pixelKulladalsgatan 12A Skåne län, Malmö - hitta.se
Hitta.se

Kulladalsgatan 12A

215 64 Malmö, Malmö Skåne län

Adress i Kulladal i Malmö i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kulladalsgatan 12A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1965

Fastigheten på Kulladalsgatan 12A är ett flerfamiljshus byggt 1965.

Bolån i Malmö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Malmö. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Malmö

Boendemiljön i Kulladal

Boendemiljön i Kulladal

I området kring Kulladalsgatan 12 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1940- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (67%).

Wikipediafoton från närområdet

Eriksfält
Gröndal, Malmö
Eriksfälts distrikt
Eriksfälts församling

Människorna i Kulladal

Människorna i Kulladal

Medelinkomsttagare i bostadsrätt i multikulturella etablerade förortsområden utanför storstad

I Kulladal bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är högre än medelåldern i Malmös kommun (45 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (37%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är alternativ hälsovård, skönhetsvård, astrologi, datorer, prova nya produkter, följa populära tv-serier, bantningstips, spela dataspel/tv-spel, hårvård och film.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 28% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 16% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 845 kr, vilket är 20% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 207 225 kronor i lån.

-20%

Här i Malmö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Kulladalsgatan 12A gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 37,2% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 32% fler röster än riksgenomsnittet.

S+32%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 218 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Kulladal

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Kulladalsgatan. Snitthyran är 6 248 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

276 meter från adressen ligger Per Albins hems förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara nio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Willy:s på Trelleborgsvägen 7.

Lockas man av restaurangbesök finns Pub Vagabond och Espresso House i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 13 minuters gångväg (1374 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (21 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, SATS Mobilia, nio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kulladal

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån

Rapporterat torsdagen den 18 februari kl 01:30

Personrån, Per Albin Hanssons väg.

En kvinna har utsatts för ett rån i köpcentrumet Mobilia på Per Albin Hanssons väg i Malmö. Rånet skedde i samband med att kvinnan skulle möta upp en person som skulle köpa två mobiltelefoner av henne. När hon väntade på köparen så kom det en man och ryckte till sig påsen som mobilerna låg i och sprang från platsen.

Mord/dråp, försök

Rapporterat måndagen den 15 februari kl 10:35

Man utsatt för grovt brott, Ormvråksgatan.

Flera polispatruller är på plats på Söderkulla med anledning av ett misstänkt grovt brott. Ärendet rubriceras i nuläget som försök till mord. Målsägande, en man, vårdas på sjukhus. Hans tillstånd är ej livshotande. Polisens tekniker är på plats på Ormvråksgatan och har påbörjat sitt arbete. Med hänsyn till förundersökningssekretessen kan ingen mer information lämnas i nuläget. Uppdatering: Teknikerna är klara och avspärrningarna hävda.

Brand

Rapporterat torsdagen den 11 februari kl 07:59

Larm om brand i förråd

Räddningstjänst och Polis larmas till en brand i ett förråd i Nydala. 09.09 Det rör sig om en festlokal som brunnit, inte ett förråd. Polisen har anledning att misstänka att branden kan vara anlagd. Platsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning. 13.32 Efter en del utredningsarbete grips en man i 20-års åldern, han är nu misstänkt för mordbrand. Den tekniska undersökningen är genomförd och avspärrningen är hävd. Polisen är klara på platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
469%
SverigeKulladal

Brott jämfört med riket