facebook_pixelLantmannagatan 3B Skåne län, Malmö - hitta.se
Hitta.se

Lantmannagatan 3B

214 44 Malmö, Malmö Skåne län

Adress i Sofielund i Malmö i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lantmannagatan 3B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1936

Fastigheten på Lantmannagatan 3B är ett flerfamiljshus byggt 1936.

Snittvärderingen är 22 884 kr/m²

Snittvärderingen på Lantmannagatan 3B är ca 22 884 kr/m².

Värdera bostad på Lantmannagatan 3B

Evaluation

Värdeindikation

22 884 kr/m2

Bolån i Malmö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Malmö. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Malmö

Boendemiljön i Sofielund

Boendemiljön i Sofielund

I området kring Lantmannagatan 3 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1930- och 1940-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (22%).

Wikipediafoton från närområdet

Nobeltorget
Lantmannagatan
Sofielunds distrikt
Folkets hus, Malmö

Människorna i Sofielund

Människorna i Sofielund

Unga urbana singelhushåll med goda inkomster i bostadsrätt i innerstad eller citynära förort

I Sofielund bor 59% kvinnor och 41% män. Medelåldern i området är 34 år, vilket är lägre än medelåldern i Malmös kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (6%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är modenyheter, andra länders kultur, segling, utrikespolitik, näringsliv och samhällsekonomi, vin och vinprovning, konst, jämställdhetsfrågor, skönhetsvård och styrketräning.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 62% som högutbildade. 20% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 869 kr, vilket är 38% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 818 962 kronor i lån.

-38%

Här i Malmö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Lantmannagatan 3B gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Vänsterpartiet det största partiet med 36,1% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 467% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+467%

Bilägande

Man kör gärna Suzuki och Opel i området.

Suzuki
Opel

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 107 lägenheter och snittpriset är 27 482 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 29 objekt till salu i Nobeltorget

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Lantmannagatan. Snitthyran är 6 760 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

211 meter från adressen ligger Änghagens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Nära på Amiralsgatan 68.

Lockas man av restaurangbesök finns Folk Mat & Möten i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 13 minuters gångväg (1396 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Enskifteshagen, ligger ca en minuts gångväg (146 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Let's Sport Girls, tre minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Sofielund

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 3 december kl 07:40

Två personbilar i olycka, Lönngatan.

Larm inkommer om en olycka mellan två personbilar. Polis, räddningstjänst och ambulans kör till platsen. Enligt de första uppgifterna ska två personer vara berörda, dessa kontrolleras av ambulanspersonal. Lönngatan in mot centrum stängs av. Uppdatering: En av bilarna ska bärgas från platsen. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 3 december kl 09:05

Bussolycka, Lönngatan.

En buss i trafik på Lönngatan tvingas att göra en kraftig inbromsning för att undvika en kollision med en cyklist. I samband med inbromsningen trillar två passagerare i bussen. Skadeläget för de drabbade personerna är inledningsvis okänt. Polis och ambulans är på plats vid olyckan.

Mord/dråp, försök

Rapporterat söndagen den 22 november kl 09:36

Larm om bråk vid Möllevångstorget, en gripen för försök till mord.

Polis larmas till Möllevångstorget med anledning av ett bråk. På platsen anträffas en person med misstänkta stick eller skärskador. Personen förs in till sjukhus. Polisen har spärrat av den förmodade brottsplatsen, som är utomhus på Bergsgatan/Smedjegatan. En person har gripits i närområdet, händelsen utreds som försök till mord. Har du gjort iakttagelser? Hör av dig till oss på 114 14 och lämna tips.   21.55 Förtydligande: Den drabbade fördes in till sjukhus med polisbil. Såväl den drabbade som den misstänkte är av manligt kön. För närvarande har polisen ingen uppgift om ålder. Den förmodade brottsplatsen är fortsatt avspärrad i väntan på teknisk undersökning. 22.12 Dörrknackning har påbörjats i området.  Den misstänkte greps mellan sjukhusområdet och Triangelns tågstation. Gripandeplatsen är även avspärrad i väntan på närmre undersökning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
441%
SverigeSofielund

Brott jämfört med riket