facebook_pixelLilla Varvsgatan 6 Skåne län, Malmö - hitta.se
Hitta.se

Lilla Varvsgatan 6

211 17 Malmö, Malmö Skåne län

Adress i Malmö Sankt Petri i Malmö i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lilla Varvsgatan 6.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 2002

Fastigheten på Lilla Varvsgatan 6 är ett flerfamiljshus byggt 2002.

Bolån i Malmö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Malmö. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Malmö

Boendemiljön i Malmö Sankt Petri

Boendemiljön i Malmö Sankt Petri

I området kring Lilla Varvsgatan 6 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda kring millennieskiftet och 2010-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (68%).

Boendemiljön i Malmö Sankt Petri

En drönarbild över Malmö Sankt Petri

En drönare har flugit över Malmö Sankt Petri och tagit en bild med 360° helikopterperspektiv.

Se Malmö Sankt Petri från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Universitetsholmens gymnasium
World Maritime University
Skrovet 5
Skånes Dansteater

Människorna i Malmö Sankt Petri

Människorna i Malmö Sankt Petri

Unga studenter med låga inkomster och hög utbildning i universitetsstäder

I Malmö Sankt Petri bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 36 år, vilket är lägre än medelåldern i Malmös kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (1%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är andra länders kultur, gympa och workout, styrketräning, semestra utomlands, utförsåkning, utrikespolitik, meditation/yoga mm, läsa om olika resmål, näringsliv och samhällsekonomi och motionera.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 61% som högutbildade. 9% har gymnasieutbildning och 0% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 568 kr, vilket är 21% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 381 556 kronor i lån.

-21%

Här i Malmö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Lilla Varvsgatan 6 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 29,1% av rösterna. Miljöpartiet är det parti som sticker ut med 110% fler röster än riksgenomsnittet.

MP+110%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 345 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Västra Hamnen

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Lilla Varvsgatan. Snitthyran är 8 044 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

225 meter från adressen ligger Västra Hamnens skola.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

På gångavstånd ligger närmsta livsmedelsbutik, Handlar'n på Lilla Varvsgatan 8.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang P2 och Espresso House i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (31 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Ankarparken, ligger mindre än en minuts gångväg (63 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, 13 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Malmö Sankt Petri

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Skadegörelse

Rapporterat tisdagen den 13 april kl 07:00

Man omhändertagen efter skadegörelse, Västra hamnen.

En uppringare berättar om ett eventuellt pågående inbrott på en innergård tillhörande ett flerfamiljshus på Östra Varvsgatan. Uppringaren berättar vidare att det hört en smäll från innergården och att en man sett röra sig på platsen i samband med detta. Polis skickas till platsen och en man som stämmer in på signalementet anträffas i närheten på Slupens gränd. Den 30-årige mannen omhändertas för fylleri och misstänks även för skadegörelse.

Stöld/inbrott

Rapporterat söndagen den 11 april kl 07:01

Inbrott på restaurang, Barometergatan.

Polis larmas till en restaurang på Barometergatan där flera inbrottslarm utlöst. Brytmärken på en dörr konstateras. En brottsplatsundersökning genomförs. Ärendet rubriceras som försök till stöld.

Rån

Rapporterat söndagen den 4 april kl 10:48

Två gripna efter personrån, västra hamnen.

Två tonårspojkar blir misshandlade och rånade av två gärningsmän vid Stapelbäddsparken. Rånarna tilltvingar sig en mobiltelefon från en av dem innan de lämnar platsen i en taxi. Polis skickas till platsen och närområdet för ytterligare informationsinhämtning och efterspaning. Några minuter senare stoppas en taxi i centrala Malmö och i bilen finns de två misstänkta rånarna som grips.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
719%
SverigeMalmö Sankt Petri

Brott jämfört med riket