facebook_pixelPåskliljegatan 17 Skåne län, Malmö - hitta.se
Hitta.se

Påskliljegatan 17

215 27 Malmö, Malmö Skåne län

Adress i Kulladal i Malmö i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Påskliljegatan 17.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1974

Fastigheten på Påskliljegatan 17 är ett flerfamiljshus byggt 1974.

Bolån i Malmö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Malmö. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Malmö

Boendemiljön i Kulladal

Boendemiljön i Kulladal

I området kring Påskliljegatan 17 bor många i flerbostadshus och kedjehus som för det mesta är byggda på 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (37%).

Wikipediafoton från närområdet

Hyllie vattentorn
Holma, Malmö
Pildammsvägen
Point Hyllie

Människorna i Kulladal

Människorna i Kulladal

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I Kulladal bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Malmös kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (18%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 21% har endast grundskoleutbildning. 9% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 30%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 13 070 kr, vilket är 52% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 760 517 kronor i lån.

-52%

Här i Malmö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Påskliljegatan 17 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 62,7% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 122% fler röster än riksgenomsnittet.

S+122%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 191 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Hyllie

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Påskliljegatan. Snitthyran är 8 878 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

69 meter från adressen ligger Snödroppens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara åtta minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Willy:s på Hyllie Boulevard 19.

Lockas man av restaurangbesök finns Skaj och Nilssons Restaurang & Bar i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters cykelväg (1700 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Kroksbäcksparken, ligger ca två minuters gångväg (236 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Bellevuestadion, åtta minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kulladal

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat lördagen den 17 april kl 08:50

Misshandel på Augustensborgsgatan.

Polispatrull larmas till platsen där det ska vara bråk mellan flera personer.  På plats grips en kvinna som misstänks för att ha slagits, kastat glasburkar och sparkat mot en hund. Kvinnan som är i 30-års åldern misstänks för misshandel, försök till misshandel och djurplågeri.

Övrigt

Rapporterat onsdagen den 14 april kl 05:29

Handräckning, Lindeborg.

Polis är på plats på en adress i området Lindeborg för att genomföra en handräckning av en person som ska transporteras till sjukvården.  Personen befinner sig ensam i en lägenhet. En mindre avspärrning runt det aktuella trapphuset har upprättats för att Polisen ska kunna arbeta fritt på platsen. 17.25 Personen är nu anträffad och förs till sjukvård med polisbil.  Avspärrningen hävs.

Vållande till kroppsskada

Rapporterat tisdagen den 13 april kl 06:22

Man inkommen till akuten med ambulans, utreds som vållande till kroppsskada.

En man inkommer till akuten med ambulans.  Mannen har inga synliga skador men det finns vissa omständigheter som gör att det initialt inte går att utesluta att han blivit utsatt för brott. En anmälan om vållande till kroppsskada upprättas. Ingen person är frihetsberövad i ärendet.   Inga fler uppgifter finns att lämna för närvarande. Notisen uppdateras. 22.39 Under kvällen kom besked om att mannen har avlidit. Anhöriga är underrättade. Det är för närvarande ej fastställt om mannen avlidit till följd av sjukdom eller om det kan ligga brott bakom. Dödsfallet utreds därför som vållande till annans död, för att utesluta brott. Ingen är frihetsberövad.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
469%
SverigeKulladal

Brott jämfört med riket