facebook_pixelVästra Hindbyvägen 5E Skåne län, Malmö - hitta.se
Hitta.se

Västra Hindbyvägen 5E

214 58 Malmö, Malmö Skåne län

Adress i Eriksfält i Malmö i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Västra Hindbyvägen 5E.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Västra Hindbyvägen 5E är ett flerfamiljshus.

Bolån i Malmö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Malmö. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Malmö

Boendemiljön i Eriksfält

Boendemiljön i Eriksfält

I området kring Västra Hindbyvägen 5 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1950-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (57%).

Wikipediafoton från närområdet

Musikhögskolan i Malmö
Persborg station
Augustenborg, Malmö
Gullviksborg

Människorna i Eriksfält

Människorna i Eriksfält

Unga och medelålders singlar med låga inkomster i hyresrätt i multikulturella förortsområden till storstad

I Eriksfält bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Malmös kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (17%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, prova nya produkter, trav och galopp, konst, skönhetsvård, ungdomskultur, foto/film, pyssla, film och djuretiska frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 26% som högutbildade. 47% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 12% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 44%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 15 798 kr, vilket är 42% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 767 948 kronor i lån.

-42%

Här i Malmö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Västra Hindbyvägen 5E gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 46,0% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 85% fler röster än riksgenomsnittet.

V+85%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Fiat i området.

Volvo
Fiat

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 194 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 27 objekt till salu i Malmö

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Västra Hindbyvägen. Snitthyran är 6 622 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor och en grundskola i närheten

147 meter från adressen ligger Antilopens allmänna förskola.

Närmaste grundskola är Augustenborgsskolan (344 meter), som är en kommunal skola med ca 590 elever i årskurserna 1-9. Här har 71% av lärarna lärarexamen och det går elva elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum Nydala på Nydalatorget 4.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Tre Bröder och Restaurang Peder i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 13 minuters gångväg (1375 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (120 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, fyra minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Eriksfält

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 3 december kl 07:40

Två personbilar i olycka, Lönngatan.

Larm inkommer om en olycka mellan två personbilar. Polis, räddningstjänst och ambulans kör till platsen. Enligt de första uppgifterna ska två personer vara berörda, dessa kontrolleras av ambulanspersonal. Lönngatan in mot centrum stängs av. Uppdatering: En av bilarna ska bärgas från platsen. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 3 december kl 09:05

Bussolycka, Lönngatan.

En buss i trafik på Lönngatan tvingas att göra en kraftig inbromsning för att undvika en kollision med en cyklist. I samband med inbromsningen trillar två passagerare i bussen. Skadeläget för de drabbade personerna är inledningsvis okänt. Polis och ambulans är på plats vid olyckan.

Brand

Rapporterat tisdagen den 1 december kl 07:10

Brand i bilverskstad, Norbergsgatan.

Polis och räddningstjänst larmas till adressen med anledning av en fullt utvecklad brand i bilverkstad. Omkring kl 06:50 konstateras branden vara släckt och räddningstjänsten börjar avveckla sitt arbete på platsen. Ingen evakuering har behövt genomföras. Det är kl 07:00 oklart vad det är som tros ha startat branden.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
441%
SverigeEriksfält

Brott jämfört med riket