facebook_pixelVendelsfridsgatan 5B Skåne län, Malmö - hitta.se
Hitta.se

Vendelsfridsgatan 5B

217 64 Malmö, Malmö Skåne län

Adress i Malmö Sankt Johannes i Malmö i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Vendelsfridsgatan 5B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1959

Fastigheten på Vendelsfridsgatan 5B är ett flerfamiljshus byggt 1959.

Bolån i Malmö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Malmö. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Malmö

Boendemiljön i Malmö Sankt Johannes

Människorna i Malmö Sankt Johannes

Människorna i Malmö Sankt Johannes

Unga och medelålders singlar med låga inkomster i hyresrätt i multikulturella förortsområden till storstad

I Malmö Sankt Johannes bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är högre än medelåldern i Malmös kommun (45 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (32%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, andra länders kultur, utrikespolitik, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, foto/film, prova nya produkter, film, inrikespolitik och datorer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 23% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 11% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 43%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 414 kr, vilket är 40% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 663 883 kronor i lån.

-40%

Här i Malmö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Vendelsfridsgatan 5B gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 35,7% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 39% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+39%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 170 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Hyllie

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Vendelsfridsgatan. Snitthyran är 8 183 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sex förskolor i närheten

184 meter från adressen ligger Grodans förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Delsjögatan 3.

Lockas man av restaurangbesök finns Bellevue Park i Malmö i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (849 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Västra Stadionparken, ligger ca en minuts gångväg (170 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, två minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Malmö Sankt Johannes

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 17 april kl 08:25

Trafikolycka på Regementsgatan.

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård är på väg till platsen. Enligt initiala uppgifter har en personbil kört in i en stolpe.

Brand

Rapporterat lördagen den 17 april kl 07:09

Brand i kök, Sigtunagatan.

Larm inkommer om en brand i ett kök. Polis, räddningstjänst och ambulans kör till platsen. En kvinna och ett barn har befunnit sig i bostaden och andats in rök, de kontroleras av ambulans på plats men behöver ej medfölja till sjukhus. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättas. Orsaken till branden uppges vara torrkokning.

Misshandel

Rapporterat måndagen den 12 april kl 11:18

Skadad man inkommer till sjukhuset, Ruth Lundskogs gata.

Personal på sjukhuset larmar om att en skadad man inkommit till akuten. Mannen, som är i 20-årsåldern, har misstänkta stick- eller skärskador. Han har körts till sjukhuset i ett privat fordon. Polispatruller är på plats på sjukhuset för att höra honom.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
441%
SverigeMalmö Sankt Johannes

Brott jämfört med riket