facebook_pixelRössjöforsvägen 4 Skåne län, Munka-Ljungby - hitta.se

Rössjöforsvägen 4

266 93 Munka-Ljungby, Ängelholm Skåne län

Adress i Munka Ljungby i Munka-Ljungby i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Rössjöforsvägen 4.

Hitta hit

Bolån i Munka-Ljungby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Munka-Ljungby. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Munka-Ljungby

Boendemiljön i Munka Ljungby

Människorna i Munka Ljungby

Människorna i Munka Ljungby

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Munka Ljungby bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Ängelholms kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, rida, snickra/måla och bygga, värdepapper och värdepappersaffärer, sportfiska, meka med bilar, arbeta i trädgården, friluftsliv, energisparande och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 47% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 39% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 021 kr, vilket är 7% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 107 079 kronor i lån.

+7%

Här i Ängelholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Rössjöforsvägen 4 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,24% (-1,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,172% (-2,00)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 41,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 135% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+135%

Bilägande

Man kör gärna Nissan och Audi i området.

Nissan
Audi

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 35 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 2 objekt till salu i Munka-Ljungby

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns åtta förskolor i närheten

6 550 meter från adressen ligger Karika Förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Ängelholms Golfklubb i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (48 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (89 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Munka Ljungby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 11:52

Personbil i olycka, E6.

Larm inkommer om en singelolycka på E6 i norrgående riktning, i höjd med trafikplats Höja. En personbil har kört in i mitträcket. Två personer har färdats i bilen och de uppges vara oskadda. Polis, räddningstjänst och ambulans kör till platsen. Uppdatering: Det är väldigt halt på vägarna i området.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 07:56

Singelolycka på Kollebäcksvägen, Munka-Ljungby.

Polis, ambulans och räddningstjänst har skickats till Kollebäcksvägen utanför Munka-Ljungby med anledning av en singelolycka. Vid olyckan uppges en personbil ha kört in i en stenmur på platsen.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 16 november kl 09:20

Påkörd person, Brovägen.

En olycka har inträffat på Brovägen där en person uppges ha blivit påkörd av en personbil. Polis, ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen. Uppdatering: En man är förd till sjukhus med ambulans efter olyckan.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
100%
SverigeMunka Ljungby

Brott jämfört med riket