facebook_pixelTundahlavägen 125-32 Skåne Län, Näsum - hitta.se
Hitta.se

Tundahlavägen 125-32

295 94 Näsum, Bromölla Skåne Län

Adress i Näsum i Näsum i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tundahlavägen 125.

Hitta hit

Bolån i Näsum - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Näsum. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Näsum

Tomten är ca 1911 kvadratmeter

Tomten, VÄSTANÅ 36:2, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten VÄSTANÅ 36:2 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Näsum

Boendemiljön i Näsum

Området kring Tundahlavägen 125 består till 23% av småhus. Det är vanligt med villor som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och 1920-talet.

Sekelskifteshusen varierar i stil beroende på materialval. Stenhusen har ofta putsade fasader med detaljer i vitt trä medan trähusen bjuder på snickarglädje.

Wikipediafoton från närområdet

Näsums församling
Gudahagen
Näsums distrikt
Västanå, Bromölla kommun

Människorna i Näsum

Människorna i Näsum

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Näsum bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Bromöllas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (26%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 51% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 430 kr, vilket är 1% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 700 056 kronor i lån.

+1%

Skatteläget i Bromölla

För de som är folkbokförda på Tundahlavägen 125 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,76% (0,11)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,692% (-0,48)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 42,4% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 142% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+142%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 4 objekt till salu i Näsum

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 147 meter från adressen ligger Näsums skola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (275 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (26 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Näsum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Ofredande/förargelse

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 10:09

Sportvägen. Ung gärningsman antastar kvinna utomhus.

En man tar tag i kläderna på en kvinna och uppmanar henne att utföra sexuella handlingar på honom. Händelsen sker utomhus i anslutning till Sportvägen. Polis skickas till adressen. Händelsen ska ha inträffat strax innan kl. 17. Kvinnan är fysiskt oskadd. Gärningsmannen, som beskrivs vara omkring 15 år och mörkklädd, lämnade platsen springande i riktning mot Högavång. Polisen söker efter gärningsmannen med hjälp av bland annat hundpatrull. Uppdatering kl. 22.08: Polisen upprättar anmälan om sexuellt ofredande. Händelsenotisens rubrik är ändrad.

Våldtäkt, försök

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 06:02

Sportvägen. Ung gärningsman antastar kvinna utomhus.

En man tar tag i kläderna på en kvinna och uppmanar henne att utföra sexuella handlingar på honom. Händelsen sker utomhus i anslutning till Sportvägen. Polis skickas till adressen. Händelsen ska ha inträffat strax innan kl. 17. Kvinnan är fysiskt oskadd. Gärningsmannen, som beskrivs vara omkring 15 år och mörkklädd, lämnade platsen springande i riktning mot Högavång. Polisen söker efter gärningsmannen med hjälp av bland annat hundpatrull.

Rån

Rapporterat torsdagen den 11 februari kl 11:23

Butiksrån på Tians väg.

En butik på Tians väg har utsatts för ett rån. Vid rånet hotade två maskerade gärningsmän personalen med kniv och tvingade till sig kontanter och tobaksvaror. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med rånet.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
37%
SverigeNäsum

Brott jämfört med riket