facebook_pixelSibbarp 3417 Skåne Län, Osby - hitta.se
Hitta.se

Sibbarp 3417

283 91 Osby, Osby Skåne Län

Adress i Osby i Osby i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Sibbarp 3417.

Hitta hit

Bolån i Osby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Osby. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Osby

Tomten är ca 1462 kvadratmeter

Tomten, SIBBARP 3:24, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SIBBARP 3:24 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Osby

Människorna i Osby

Människorna i Osby

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Osby bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 62 år, vilket är högre än medelåldern i Osbys kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (32%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, rida, snickra/måla och bygga, värdepapper och värdepappersaffärer, sportfiska, meka med bilar, arbeta i trädgården, friluftsliv, energisparande och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 34% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 708 kr, vilket är 31% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 483 903 kronor i lån.

-31%

Skatteläget i Osby

För de som är folkbokförda på Sibbarp 3417 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,26% (0,61)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

33,192% (0,02)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 27,4% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 56% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+56%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 3 objekt till salu i Osby

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns åtta förskolor i närheten

3 587 meter från adressen ligger Hasselgårdens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (14 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Osby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Arbetsplatsolycka

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 11:26

Bärgare skadad i samband med arbete, RV19.

En bärgare har skadats i samband med arbete på RV19 i höjd med Hanaskog. Bärgaren, en man i 30-årsåldern, förs med ambulans till sjukhus. En polispatrull kör till sjukhuset för att höra honom om omständigheterna vid olyckan.

Trafikolycka, smitning från

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 06:54

Bil kör in i stengärde, Lönsboda.

Larm inkommer om en singelolycka på Tommahultsvägen. En bil uppges ha kört in i ett stengärde och föraren ska ha avvikit från platsen. Tre passagerare är kvar. Polispatruller, däribland hundpatrull, skickas till området. Två av passagerarna, två kvinnor i 20-årsåldern, förs med ambulans till sjukhus. Den misstänkte föraren anträffas ej. En anmälan om smitning från trafikolycksplats samt vållande till kroppsskada upprättas. Bilen bärgas från platsen.

Brand

Rapporterat söndagen den 3 januari kl 06:47

Brand i container, Sibbhult.

Larm inkommer om en brand i en container på Bygatan. Polis och räddningstjänst skickas till platsen. Branden misstänks vara anlagd och en anmälan om mordbrand upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
37%
SverigeOsby

Brott jämfört med riket